je Uefa Champions League 04/05 dobry fotbal?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

volkovski
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od volkovski »

Obycajna FIFA 2005 len s nadychom Ligy majstrov, je tam nejaky manazer ci co, ja teraz drtim PES4 a tomu sa hovori poriadny futbal a uz asi viem ako sa to da hrat po nete http://pes.fifa.cz/modules.php?name=For ... topic&t=33 ale neskusal som to este :roll:
AMD Ryzen 7 5800x@PBO 4900 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 | MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI | G.SKILL 16 GB DDR4 3200 MHz CL14 @3800CL16 Trident Z RGB | GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | Kingston A1000 240 GB NVMe | SSD Crucial MX500 1TB | HDD Seagate Barracuda 7200.14 3TB | Corsair RM750x | Fractal Design Meshify S2 White TG Clear | LG 27GL850-B| Logitech G Pro Wireless + G213 + Corsair MM350 X-Large
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Dnes sem si ji koupil tak uvidim, ale rozhodne to vypada podle dema lip nez fifa vyzkousim a dam vedet.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

volkovski píše:Obycajna FIFA 2005 len s nadychom Ligy majstrov, je tam nejaky manazer ci co, ja teraz drtim PES4 a tomu sa hovori poriadny futbal a uz asi viem ako sa to da hrat po nete http://pes.fifa.cz/modules.php?name=For ... topic&t=33 ale neskusal som to este :roll:
Kolikrat jsi ji hral, ze ji hodnotis ? Chapu, ze fandis fotbalu PES, ale nemusis prece odpovidat na vse. Tvoje odpoved je klasicke OT (a co teprve jmeli :-)))

Jinak k otazce. Tento fotbal je jiny. Neni to totiz jen o hrani zapasu, ale hlavne o plneni zadanych ukolu. Napr. prodej zaloznika, kup zaloznika. Koupeny zaloznik musi hrat v zakladu. Koupeny zaloznik musi dat gol. Musis mit 15 rohu za zapas. Mej rozestaven 5-4-1. Nasad lavicku atd.

Navic ne vzdy se hraji zapasy od prvni minuty a od stavu 0:0. Rozhodne si myslim, ze je to konecne trochu neco jineho. Mezi nama, udelat fotbal originalne je celkem problem a tohle si myslim je zajimavy pocin. Zkousej a uvidis sam ;-).
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

volkovski píše:Obycajna FIFA 2005 len s nadychom Ligy majstrov, je tam nejaky manazer ci co, ja teraz drtim PES4 a tomu sa hovori poriadny futbal a uz asi viem ako sa to da hrat po nete http://pes.fifa.cz/modules.php?name=For ... topic&t=33 ale neskusal som to este :roll:
Já s tímhle naopak souhlasím ... prostě fifa 2005 s licencí na LM. EA se potřebujou trochu nakapsovat a tak vydají dvě takřka identické hry v jednom roce.

To J X P : U těhle her to pro mě bude vždycky nejvíc o tom hraní zápasu. Pokud ten fotbal neni reálnej a hratelnej, tak to ani miliarda podle mě naprosto blbejch a zbytečnejch úkolů typu prodej záložníka nezachrání.
Goldnoob team proud member!
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Nerozumime si, engine je mozna z Fify, ale styl hry je UPLNE jiny. A na tech "blbostech" (jak ty rikas) je ta hra postavena. Proto pokud je neberes v potaz tak radeji vypust celou hru. Myslim, ze v prostredi nudy fotbalovych nesimulatoru je toto aspon trochu zabava a ne jen stereotipni rutina. Hra sama te nuti delat zmeny, nebo by jsi snad v jinem fotbalu nedal do zakladu sveho nejlepsiho utocnika ? Tady je toto pro tebe vyzvou a kdyz se ti podari splnit zadany ukol je radost dvojnasobna. A nakonec zpusob ovladani mice, rozehra a dalsi veci primo ve hre jsou uplne jine nez ve FIFE takze v tomto to zadne provarovani hry neni.

V teto recenzi je napsana predpoved pesimisty a ta na vas sedi dokonale :-))).
http://games.tiscali.cz/reviews/uefachamp0405/index.asp
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Fotbalová hra má bejt postavená na fotbalu a to ostatní okolo je jenom takovej bonus navíc ... toť můj názor. Proto preferuju PES a Fifu jsem vypustil po ročníku 2004 :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Thellwin píše:Fotbalová hra má bejt postavená na fotbalu a to ostatní okolo je jenom takovej bonus navíc ... toť můj názor. Proto preferuju PES a Fifu jsem vypustil po ročníku 2004 :)
To jsem poznal, jenze tohle je thread o UEFA Champions league a ne o PES. Proste nebudu hodnotiti neco co neznam jen na zaklade predsudku. PES jsem nehral, proto o nem nepisu ani pismenko. UEFA CHL 04/05 jsem nejakou dobu hral. Takze jsme doufam u podstaty veci. Howgh ;-)
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Možná jsem měl upřesnit, že to že jsem Fifu vypustil neznamená, že jsem další ročníky nehrál, akorát jsem u nich nestrávil půl roku jako předtím ale také jsem je zkoušel.

PES tady uvádím jako PODLE MĚ lepší alternativu k Fife ...

EDIT : A myslím, že je zbytečné se dál hádat, každý z nás preferuje něco jiného, takže by jsme se stejně neshodli ... :)
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

No tak sem to hral a jelikos sem za to dal 1499,- tak se nemuzu vydrtit ale musim hodnotit kladne :-D . Ne fakt je to neco jinyho nez fifa05, hraje se to dobre. Hlavne je tam velka volnost pohybu. Hraci uz nejsou svazani jako v fife05 a chovaji se realisticnejs a agilnějš . I balon ma velkou volnost. Lepsi se strili na branu, standartky a rohove kopy jsou taky lepsi, da se kopat kamkoli. No a celkove je to aji tezsi. Jo a konecne v timhle fotbalu zacinam pouzivat klicky, v ostanich fotbalech (fifach) sem daval goly jenom s prihravky do behu a streli k tyci, ale tady to tak lehky neni. Jako rikam hraje se to jinak a jestli se rozhodnete si tuhle hru sehnat, budete si muset zase zvyknout na jiny, lepsi fotbal. :wink:
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Mam otazecku, v demu kdyz mi nastupovali hraci mi hrala znelka ligy mistru a tedka v plne mi nehraje. Jen v intru. Taky vam to tak dela?
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

no nic moc teda :?
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

kaimaster píše:Mam otazecku, v demu kdyz mi nastupovali hraci mi hrala znelka ligy mistru a tedka v plne mi nehraje. Jen v intru. Taky vam to tak dela?
Ta znelka hraje jen pred zapasem ligy mistru. Hrajes taky ligova a pripravna utkani. Takze neodklikavat animacky pred zapasem a budes mit pravidelne i znelku ;-).
---
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

No ja tam mam znelku ale jen takovej ten screen s logem a ten konec te hymny. Ale v demu pri nastupovani hracu hrala hymna ale zase komentator nic nerikal. Asi to bude tim ze v origosce komentuje a proto ta znelka nehraje pri nastupu..hm :?
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Asi casem zalozim thread UEFA 04/05 Góly. kde budu davat odkazy na pekny goly bud video nebo save(*.rep) 8-)
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Vcera sem updatoval okna XP na SP2 a muzu rict ze s SP2 alespon me UEFA nejde spustit, pri spusteni to restartuje kompa :x . Po odinstalovani to prestalo. :)
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Zacal jsem hrat UEFU online a velmi se mi to zalibilo. Prvni dva zapasy...dve vyhry, ales stve me ze kdyz se nekdo disconnectne tak se mi nepricte vyhra :x a to byva skoro porad :evil:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“