co si o tom myslíte? teplotu na P4 @ 3GHz má 53°C (což nevim jaký je, pže se v Intelech nevyznám).. myslim si, že kdyby se to trochu upravilo (jinej výměník nebo i čerpadlo) tak by to něco umět mohlo.. akorát teda nevim jak budou ty bloky vevnitř, pže k nim důvěru nemam..
lmarky píše:myslim si, že kdyby se to trochu upravilo (jinej výměník nebo i čerpadlo) tak by to něco umět mohlo.. akorát teda nevim jak budou ty bloky vevnitř, pže k nim důvěru nemam..
Jasne... Nejdriv vymenis vymenik, pak te bude srat malej prutok tak tam das Eheima. Pak vetsi expanzku (by Trodas). A kdyz uz sme u toho tak aji lepsi bloky...
B@RT píše:přesně buď to uděláš už lepší sám, nebo koupíš toto (já sem řešil stejnej problem koupil sem AQ COOL protože nemam čas to sestavovat a ladit)
já bych si i čas našel, ale čas = peníze a ty už beztak nejsou..
Pockaj pockaj ... nemeisaj mi tu prosimta 2 veci. A to skladanie a prachy !!
1) ty sam pises ze nieje problem v peniazoch, takze prachy neries, bavili sme sa o skladani
vid :
u mě peníze nejsou problem ale odjíždim v 7:00 do práce a v 18:00 se vracim tak pak už neni nálada mit ještě rozkuchaný PC a něco odlaďovat.
2) lmarky sice pise ze nema prachy, ale ako sam vidis, uz v prvom poste pise o zlepsovani ... proste by nakoniec mal v bedni uplne nieco ine ako toto a vyslo by ho to dost drahsie
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
Ok ja reagoval na větu že prakticky neni rozdíl (pro něho sou peníze důležitý) ale i tak to od AQ COOL mi příjde dodělanější já tam přidělal 4 šrouby a prostrčil a umístil bloky tohle na fotkách vypadá na vetší sestavování a zadělávání.