Je bezdrátové připojení v KARVINÉ
Moderátor: Don
- blod
- Začátečník

Je bezdrátové připojení v KARVINÉ
Chci se zeptat je někde v Karviné bezdratové připojení a na kontakt.dík
- test11
- Začátečník

Nevim, ale nejpíš asi nebude, zkus sledovat tenhle list: http://www.internetprovsechny.cz/wifi.php
dá se předpokládat, že každá rozumná síť se tam zaregistruje.
dá se předpokládat, že každá rozumná síť se tam zaregistruje.
Asus A7V880, 512MB Winbond PC3200 + 512MB Seitec PC3200 dual chanel 2-3-3-7, AXP Thorton 2400+(2GHz)@2.2GHz FSB169, Vcore 1.65V, cooled By Thermaltake Volcano 7+, Hercules Radeon 9800 non-pro
SB Audigy2
Powered By Fortron 350W
SB Audigy2
Powered By Fortron 350W
- smile4me
- Začátečník

-
Re: Je bezdrátové připojení v KARVINÉ
Jj, já jsem něco takového sháněl v Orlové, ale v té díře jsem nic nesehnal a tak teď mám od včerejška Eurotel Data Nonstop = spokojenost.blod píše:Chci se zeptat je někde v Karviné bezdratové připojení a na kontakt.dík
- blod
- Začátečník

A jak ti to funguje a co rychlostsmile4me píše:Jj, já jsem něco takového sháněl v Orlové, ale v té díře jsem nic nesehnal a tak teď mám od včerejška Eurotel Data Nonstop = spokojenost.blod píše:Chci se zeptat je někde v Karviné bezdratové připojení a na kontakt.dík
- smile4me
- Začátečník

-
No je to o něco rychlejší než dial-up přes pevnou linku. To mi ale vyhovuje, protože mi jde o nonstop připojení k netu.blod píše:A jak ti to funguje a co rychlostsmile4me píše: Jj, já jsem něco takového sháněl v Orlové, ale v té díře jsem nic nesehnal a tak teď mám od včerejška Eurotel Data Nonstop = spokojenost.
Od 3.12. by to mělo být za 699,- bez dph + 100min volání free.
Pokud bys chtěl přes to hrát nějaké hry, tak máš smůlu. Nemám to odzkoušené, ale jediné co se dá na tomhletom slušně hrát, jsou strategie.
- blod
- Začátečník

smile4me píše:No je to o něco rychlejší než dial-up přes pevnou linku. To mi ale vyhovuje, protože mi jde o nonstop připojení k netu.blod píše: A jak ti to funguje a co rychlost
Od 3.12. by to mělo být za 699,- bez dph + 100min volání free.
Pokud bys chtěl přes to hrát nějaké hry, tak máš smůlu. Nemám to odzkoušené, ale jediné co se dá na tomhletom slušně hrát, jsou strategie.
Tak jsem si dal EDN za 650 měsíčně + DPH k tomu mám nějakej modem MC35i.Když už máš zkušenosti s tímto produktem je třeba nějakeho nastavení?Nebo stačí tak jak jsem to donesl domu zapojil spustil instalaci přiloženého CD.A spustil internet který najel skoro hned a stahovat a stahovat.......