Cold Fear - akční od Darkworks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Cold Fear - akční od Darkworks

Příspěvek od kuavik »

docela jsem na tuhle gamesu zvedavy. mela by vyjit jeste tenhle mesic.
Jak již z výše uvedeného vyplývá, nebude se děj odehrávat v nějakém starém domě či výzkumné laboratoři, nýbrž na slušně rozlehlé lodi, jejímž specifikem je realistické houpání ve vlnách.
Je třeba ještě dodat, že pouze první polovina Cold Fearu se odehrává na nestabilní lodi, tu druhou si odbudeme na vrtné plošině.
http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/coldfearp.html
http://www.coldfeargame.com/us/index.php -moc pekne intro a home site hry
http://bonusweb.idnes.cz/search.html?do ... ar&x=0&y=0

doufam, ze hra atmosferou a hratelnosti prekona DOOMA3 (ktery, i kdyz hodne kritizovan, se mi celkem libil, ale bohuzel postupem deje upadl ve stereotyp)

a to houpani lodi, muze to byt opravdu neco revolucniho, alespon doufam :)
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Cold Fear - akční od Darkworks

Příspěvek od shadow »

kuavik píše:
doufam, ze hra atmosferou a hratelnosti prekona DOOMA3 (ktery, i kdyz hodne kritizovan, se mi celkem libil, ale bohuzel postupem deje upadl ve stereotyp)
tak to se snad nebude muset ani moc snažit :wink: :) Ale ono to nejde moc porovnávat, doom 3 byl čistokrevnou FPS, zatímco Cold Fear bude, nemýlím-li se, spíše akčním third person survival horrorem ... asi něco jako The Suffering...

každopádně těším se .. :)
show must go on..
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

nevíte jestli už to vyšlo?
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

Vyslo to a uz to mam ale mazeeeeec potoky krve......:))Frantici si dali zaležet :)
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

zdravim
mám to teprve chvilku, ale extra dojem tahle hra na mě neudělala, Resident evil je lepší.Každý má hold jiný vkus. Ale jsem na začátku, takže můj názor se může a rád bych aby se změnil.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Mám to asi měsíc, myslim že je to docela povedená hry, zvlášť část na ropný plošině, celkem originální potvůrky, dobrý ozvučení i atmosféra...doporučuju.
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

Tak halóóóó, další komentáže k týhle hře. Chci si pořídit nějakej ten survival horror a tahle hra je jedním z favoritů. Názory, připomínky. Nechci hodit peníze jen tak z okna.

Potřebuju taky nějakou singlovku kterou bych prokládal CoD.MP :wink:
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

zdravim
včera jsem se konečně dostal z lodi na ropnou věž. Vypadá to tam ještě zajímavěji než na lodi. Potkal jsem se tam prvně s nějakou potvorou lezoucí po stropě. Zkočila na mě a musel jsem s ní bojovat. Nakonec mě stejně uhlodala. To bylo moc pěkný. :wink:

AKáčko neni špatný, ale brokovnice umí svoje. 8)
začíná mě to docela bavit (hold, když gtasa neni podle mých představ)

Jsem zvědav, co bude dál (ve hře)
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

zdravim

jsem na ropné věži. našel jsem lék pro Annu. Nevíte někdo, v kolika procentech hry můžu být?
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Tak zhruba v pulce
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

dufam ze je to vazne dobre odporucil som to jednemu blaznovy-bavil ho flashpoint, tak aby ma potom nezabil
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

ace píše:dufam ze je to vazne dobre odporucil som to jednemu blaznovy-bavil ho flashpoint, tak aby ma potom nezabil
je to vpohode az na zacatek...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem to taky rozjel a potěšilo me to :) 3rd person akce moc nemusim, tady mi ze začatku vůbec nesedelo ovladání, ale kdyz jsem zjistil, ze muze za chůze pořád mířit, tak je to lepší :) Bez toho byla ta kamera fakt dost divná.

Hral jsem to v noci a parkrat jsem malem spadnul pod židli :oops: No uvidíme...

Jinak klasika - že se nedá savovat, to nesnášim ... :evil:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Nando
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nando »

Ja som vposlednom kole! 8) Len t kameru dosrali a ovládanie!!! :evil:
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Musim srovnávat- hraju DOOMA 3 a Cold Fear. Cold fear je podle mě fakt lepší i když hodně lidí řekne že to srovnávat nejde...ALE-atmosféra strachu je tu daleko lepší, celkově originálnější a nestvůrky fakt povedený :-D jedna z nej her co jsem kdy hrál...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

tom01 píše:Musim srovnávat- hraju DOOMA 3 a Cold Fear. Cold fear je podle mě fakt lepší i když hodně lidí řekne že to srovnávat nejde...ALE-atmosféra strachu je tu daleko lepší, celkově originálnější a nestvůrky fakt povedený :-D jedna z nej her co jsem kdy hrál...
Souhlas podle mě taky. Cold Fear je o třídu lepší než nudný DOOM3.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

killerTJ píše:
tom01 píše:Musim srovnávat- hraju DOOMA 3 a Cold Fear. Cold fear je podle mě fakt lepší i když hodně lidí řekne že to srovnávat nejde...ALE-atmosféra strachu je tu daleko lepší, celkově originálnější a nestvůrky fakt povedený :-D jedna z nej her co jsem kdy hrál...
Souhlas podle mě taky. Cold Fear je o třídu lepší než nudný DOOM3.
jelikoz me doom3 celkem bavil, tak podle vasich postrehu zacinam o cold fear vazne uvazovat. trocha strachu neni na skodu 8)
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

tom01 píše:...jedna z nej her co jsem kdy hrál...
To je super, a kolko ze si tych hier uz hral a dohral? To je dolezite, aby sme si vedeli urobit mierku. :oops:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Wuuduu píše:
tom01 píše:...jedna z nej her co jsem kdy hrál...
To je super, a kolko ze si tych hier uz hral a dohral? To je dolezite, aby sme si vedeli urobit mierku. :oops:
no bylo jich asi dvacet, nevim jestli je to měřítko 8-) hraju hlavně série Call of Duty a MOH a podobně, nedohrál jsem jen jednu hru- Battlefield vietnam-strašná volovina za ty prachy :evil: faklt děs
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
ram 512
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ram 512 »

mám problém z rozlyšením - jak spustím hru tak se mi objeví out of standart co s tím mám dělat poradte pls
ATHLON X2 5400+/RAM- 6gb 2x1gb+ 2x2gb dual ch(800mhz) A-Data/ Gigabyte ga-m56s-s3/VGA-ATI HD 4850 512mb/HDD-WD 200GB ata+ SAMSUNG 320GB SATA-II/DVD-RW LG sata
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“