Nechce se mi zobrazit menu nastevení monitou. Ať ho chci vyvolat stisknutím kolečka, nebo tlačitkem vedle, nic se nezobrazí. Občas je tam jenom malý náznak obrysu menu, ale to je vše...
AOC Spectrum 5Glr - Nefunknční OSD
Moderátor: maXXmilian
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

AOC Spectrum 5Glr - Nefunknční OSD
Pánové, mám následující problém...
Nechce se mi zobrazit menu nastevení monitou. Ať ho chci vyvolat stisknutím kolečka, nebo tlačitkem vedle, nic se nezobrazí. Občas je tam jenom malý náznak obrysu menu, ale to je vše...
Monitor je starý cca 4,5 roku, a pochopitelně není v záruce.
Co s tím?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- MaTTo S
- Začátečník

-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Parametry mám stejné, ale máš nějakou starší verzi.MaTTo S píše:Hmmm aj ja mam 5Glr a na nom ma byt nejake kolecko ?? mam tam akurat 8 tlacitok hmm moj je stary cca. 7,5 roku a stale ide v pohode jako novy nic neblbne no som spokojny 1024*768@85 HZ super .
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- MaTTo S
- Začátečník

-
JJ to ma napadlo ako prve predsaen moj ma datum vyroby v zadu JAN 31. 1997prf.KuBA píše:Parametry mám stejné, ale máš nějakou starší verzi.MaTTo S píše:Hmmm aj ja mam 5Glr a na nom ma byt nejake kolecko ?? mam tam akurat 8 tlacitok hmm moj je stary cca. 7,5 roku a stale ide v pohode jako novy nic neblbne no som spokojny 1024*768@85 HZ super .
A asi nebude chyba v tlacitku ked sa ti zobrazy aspon daco z OSD no toto sa mi stalo teda otcovi v robote ked tam dajaka el. spicka odrovnala trafo ci co v monitore teda skor tu poistku len a porusila neco v pameti kde je OSD a sice sa zobrazilo ale nebolo videt asi polovicu veci a ajtak sa v nom nedalo pohybovat ani nic . Proste vybrat IO naprogramovat dat naspet a v pohode .
No to ale urobil servis . 300 SKK a pohoda .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .