Sem pište komponenty na kterých se něco ulomilo
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sem pište komponenty na kterých se něco ulomilo
Tenhle thred by mel sloužit jako pomocný.
Např. Někdo přejede sřoubovákem po Mb a ulomí (nebo rozdrtí) pár SMD součástek.
Pak se objeví druhá osoba se stejnou (ale funkční) komponentou a sočástky změři a napíše velikost.
Tenhle thred zakládám proto aby se nemuselo zakládat x thredů této tématiky.
//Stoobi - dáno jako důležité. Až tady bude €agle, tak si snad sám řekne, jak to chce...
Např. Někdo přejede sřoubovákem po Mb a ulomí (nebo rozdrtí) pár SMD součástek.
Pak se objeví druhá osoba se stejnou (ale funkční) komponentou a sočástky změři a napíše velikost.
Tenhle thred zakládám proto aby se nemuselo zakládat x thredů této tématiky.
//Stoobi - dáno jako důležité. Až tady bude €agle, tak si snad sám řekne, jak to chce...
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
První věc:
Základní deska Legend QDI KinetiZ 7T
Ulomený SMD odpor u patice, poblíž je nápis R30, desku jsem dostal bez něj.
// opraveno byl to odpor 100R
Základní deska Legend QDI KinetiZ 7T
Ulomený SMD odpor u patice, poblíž je nápis R30, desku jsem dostal bez něj.
// opraveno byl to odpor 100R
Naposledy upravil(a) -HoNY- dne stř 1. čer 2005, 17:42, celkem upraveno 1 x.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- ThomasTT
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám desku ABIT ZM6 a všiml jsem si, že je asi něco ulomené vedle PCI chipsetu (south britch?), BC84. Nevím kdy a jak se to mohlo stát, ale nefachá klávesnice. foto: http://thomastt.net.tvtrinec.cz/BC84%20u%20ABIT.htm je to ten přímo uprostřed. Psal jsem i výrobci, ovšem už tuto desku nemají v databázi. Potřebuju jen zjistit co je to za součástka. Za případnou pomoc moc dík.
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No vidim, ze tenhle thread vypada tak nejak vselijak, takze tu tomu dam nejaky rad.
Zakladni ucel threadu viz -HoNY-ho prvni post, zadost by mela byt formovana asi takto:
Presny typ komponenty (nejlepe formou odkazu na danou komponentu), co asi chybi, kde to chybi a pri nejlepsim foto.
Nepatri sem poskozeni neelektronickych casti (napr ulomeni lopatky vetraku) a ani seznamy veci co jste rozbili (od toho je tu Copak se nám podařilo spálit...)
Vyresene a ot prispevky promazany, prispevky -HoNY- a ThomasTT ponechany na ukazku
Zakladni ucel threadu viz -HoNY-ho prvni post, zadost by mela byt formovana asi takto:
Presny typ komponenty (nejlepe formou odkazu na danou komponentu), co asi chybi, kde to chybi a pri nejlepsim foto.
Nepatri sem poskozeni neelektronickych casti (napr ulomeni lopatky vetraku) a ani seznamy veci co jste rozbili (od toho je tu Copak se nám podařilo spálit...)
Vyresene a ot prispevky promazany, prispevky -HoNY- a ThomasTT ponechany na ukazku
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno já jsem nešťastnou náhodou ulomil teplotní čidlo na snímání teploty CPU na desce FIC K7-NF400 Pro rev1.2. BIOS hlásí teplotu CPU "NA" a SpeedFan píše skvělých -13°C
. řešil jsem to zde. PC jinak jede úplně normálně. píšu to zde jenom kvůli informaci, aby jste při stejné události nebrečeli, že je po PCčku ...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
- jeti
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
deravy chrobak 4500m
nevie mi niekto povedat, co to je? mne to pripada ako operacny zosilnovac, napetovy regulator... Da sa to niekde zohnat? Doska po nabehnuti tri krat zapipa (ami bios hlasi zle ecc pre prvych 64kB).
stalo sa to po cisteni PC. Na novej doske vsetky komponenty funguju. Len z pameti som dal dolu kovove chladice (mozno to zaiskilo tam).
doska k7s8xe asrock. Ten isty svab som videl aj na asus a7s8x.
ADD: ospravedlnujem sa, ta fotka uz ide, neviem preco ale host.sk raz ide a raz nie
Naposledy upravil(a) jeti dne čtv 8. zář 2005, 07:35, celkem upraveno 1 x.
.... into darkness ....
- Vivec
- Středně pokročilý

ta fotka nejede
Kód: Vybrat vše
Forbidden
You don't have permission to access /bum2.jpg on this server.- kodl1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám desku MSI KT6V a je na ní spálená součástka, viz http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-8385
Je to hned vedle baterie. Desku jsem už takhle koupil, nejede na ní zvukovka, jinak je OK. Neví někdo co je to za součástku? Nebo kdo má tuhle desku mohl by pls opsat nebo změřit hodnoty? Součástku už seženu.
Je to hned vedle baterie. Desku jsem už takhle koupil, nejede na ní zvukovka, jinak je OK. Neví někdo co je to za součástku? Nebo kdo má tuhle desku mohl by pls opsat nebo změřit hodnoty? Součástku už seženu.
Proč nemůže být Windows OPEN SOURCE ???
Protože by do pár dnů hackeři vychytali chyby a odstranili zbytečnosti, a zase by stačilo 640 KB.
Protože by do pár dnů hackeři vychytali chyby a odstranili zbytečnosti, a zase by stačilo 640 KB.
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemáš náhodou len prehodené jumpery na prepínanie zvukovky zo zadu do predného panelu ?kodl1 píše:Ahoj, mám desku MSI KT6V a je na ní spálená součástka, viz http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-8385

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- kodl1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ne, součástka je spálená, ale už jsem to vyřešil, mám obědnanou ZK do PCI. Ale díky za snahu.Josko píše:Nemáš náhodou len prehodené jumpery na prepínanie zvukovky zo zadu do predného panelu ?kodl1 píše:Ahoj, mám desku MSI KT6V a je na ní spálená součástka, viz http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-8385
Proč nemůže být Windows OPEN SOURCE ???
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kodl1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: