Chtěl bych se zeptat jak mám nastavit Clon 5.1.0.0 aby mi to četlo i drobet poškozené CD. Protože jsem se setkal už z pár CDéčkama který jsem dal kopírovat v Clonu a potom to při instalaci dělalo bordel.
--> Když spustím klon a dám vytvořit image tak mi naskočí tabulka s
dostupnýma mechanikama, když vyberu mechaniku a kliknu na ní
pravým tlačítkem a dám nastavení tak co tam mám nastavit v
záložce chyby.
--> Potom když to odkliknu tak se objevý další tabulka s různýma profilama uložení ( Game CD, Data, Audio CD.... ), tak když znovu vyberu například "Data" a kliknu na to pravým tlačítkem a dám upravit tak co tam mám zase nastavit.
Díky za odpověď.
CloneCD - nastavení
- Tuky
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Co myslíš tím, drobet poškozené? Schopnost číst poškozená média je vlastnost mechaniky a ne software. CloneCD slouží k zálohování originálních her, kde se například vyskytují vadné sektory jako součást ochrany a mezi vadným a poškozeným souborem je velký rozdíl.
Prostě, data musí být vždy čitelná, jinak nemá smysl kopírovat datové médium.
Prostě, data musí být vždy čitelná, jinak nemá smysl kopírovat datové médium.
Bathory
- Tuky
- Začátečník

-
Myslel jsem ty vadný sektory. Ale vždyť v tom nastavní jak jsem se už zmiňoval je přeci záložka "Rychlé vynechání chyb" a tam je "Počet zopakování načtení" (0-15), "Oprava chyb" (Softwarová, Hardwerová nebo žádná). Tak jsem myslel že mi poradíte co je výhodnější, nebo jaký tam mám zadat hodnoty pro lepší čtení.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vadný sektory jsou skutečně něco jinýho, než poškozený, nebo nečitelný, proto z toho taky udělaly ochranu proti zkopírování "Bad Sectors", nebo tím prokládají jiné ochrany jako např. "SafeDisc1-3". A teď záleží za typu ochrany, jestli je možné ty vadné sektory opravovat či nikoli a navíc ne každá vypalovačka to umí. U některých typů ochran se opravovat ani nesmí.
Nejjednodušší by bylo, kdybys napsal, jakou ochranu chceš kopírovat, nebo o jakou se jedná hru a já ti pomůžu s nastavením.
Nejjednodušší by bylo, kdybys napsal, jakou ochranu chceš kopírovat, nebo o jakou se jedná hru a já ti pomůžu s nastavením.
Bathory