Vymackavani maxima z CPU

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
davidek
Začátečník
Začátečník

otázečka

Příspěvek od davidek »

Dá - li se o něco zvýšit výkon p3 - 1,2Mhz, tak max do 1,6Mhz aby to přežil, nebyly nutné velké úpravy(investice), jde na desce ABIT STS6, model 6A69RA1R. Dík za odpovědi.
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

Od ceho je tu FAQ?? Nejdriv se tam podivej nez zalozis thread a uz se tu toho resilo dost-hledej
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

hm, jo... ja to vyclenil z threadu...

precti si FAQ a pak se kdyztak zeptek konkretne....
davidek
Začátečník
Začátečník

zvýšení výkonu mého PC

Příspěvek od davidek »

Zdravim, snažil jsem se to najit, 4 dny jsem seděl u bedýnky a nic. Všechno to bylo pro větší mrchy 3Ghz a tak. Potřeboval bych poradit konkrétně k mému stařičkému PC.
1. Musel bych přenastavovat BIOS (jak?), nebo je na to nějaký program, žádný nemám.
2. Musel bych přenastavovat na základní desce nastavení SW1, nebo jumperů(jak?)
3. Co FSB, vím, že je to poměr frekvence mezi CPU:SDRAM:PCI, měla by pro mě změna poměru význam? Jaký pomětr je nejlepší?
4. Je nějaký program na hlídání teploty PC a jiných serepetiček? Jaký je nejlepší?
5. pokud by šel přenastavit, poběží dále stabilně, bez omezení ? nebude se přehřívat? nehrozí nenávratné poškození?
Pentium 4400 - B150M-D3V - 1x8gb kingston - SSD 850 240gb - SS 400ET-F3
celeron 420 1,6-2,6ghz, gigabyte p31-ds3l, 2x1gb kingston 800mhz- nebyla to štastná volba,
samsung 321kj 320gb, ati hd 2600xt 256mb, SS 400ET - F3, tv, karta, wifi, 1xdvd,1cd mechanika
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: zvýšení výkonu mého PC

Příspěvek od Joži »

davidek píše:Zdravim, snažil jsem se to najit, 4 dny jsem seděl u bedýnky a nic. Všechno to bylo pro větší mrchy 3Ghz a tak. Potřeboval bych poradit konkrétně k mému stařičkému PC.
1. Musel bych přenastavovat BIOS (jak?), nebo je na to nějaký program, žádný nemám.
2. Musel bych přenastavovat na základní desce nastavení SW1, nebo jumperů(jak?)
3. Co FSB, vím, že je to poměr frekvence mezi CPU:SDRAM:PCI, měla by pro mě změna poměru význam? Jaký pomětr je nejlepší?
4. Je nějaký program na hlídání teploty PC a jiných serepetiček? Jaký je nejlepší?
5. pokud by šel přenastavit, poběží dále stabilně, bez omezení ? nebude se přehřívat? nehrozí nenávratné poškození?
Pentium 3 1,2Ghz(Celeron) v popise, takze to neni P3 , len celeron :roll:
cital si FAQ???
1. musel by si
2. mozno
3. zalezi od FSB, nie aky pomer je najlepsi, hlavne aby pre PCI vychadzalo okolo 33-36MHz
4. speedfan, ale na doske asi nebudes mat cidlo, mozno ale hej, nevim :roll:
5. :roll: prenastavit, nice, pobezi stabilne pokial to neprezenies a pri ziadnom cpu sa neda povedat kolko da max, neviem ake obmedzenia myslis, ze by nevedel ratat ? :roll: bude sa prehrievat, to je jasne ked mu pripecies, hrozi, ak mu velmi pripecies, aj voltiky tak si z neho mozes urobit steak :)

imho, precitaj si FAQ http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=2290 a hlavne to neupec :roll:
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“