Jak prehrat dvd v audio formatu DTS?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
petrenko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak prehrat dvd v audio formatu DTS?

Příspěvek od petrenko »

Zdravim. Mam doma par filmu na dvd a nektery jsou v DTS, ale nejdou mi prehrat. Dolby digital mi jde, ale u DTS nejde slyset nic. Je to tim, ze musim mit odpovidajici zvukovku (a repraky)? (mam jen integrovanou zvuk. kartu). A nebo je treba nejaky kodek? Dekuji
petrenko
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Jakou máš integrovanou zvukovku, jaké repráky, jaký os, jaký přehrávač dvd?
Až budu mít čásek tak to prozkumám u sebe.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Ali Hasan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ali Hasan »

Audigy 2 + PlayCenter, alebo podobny prehravac s DTS pluginom...
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
Pleshoun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pleshoun »

Bohatě stačí WinDVD6... má DTS integrované... vyzkoušeno... zvukovku měnit nemusíš...
petrenko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrenko »

Dekuji vsem. Ale vyresil jsem to sam ;) Mel jsem totiz nainstalovanou powerdvd6 clj deluxe, ktera ale nemela pack s dts, tak jsem si nainstaloval verzi s packem dts. :) PS:Jeste jednou dekuji vsem za ochotu!
petrenko
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“