AIW 9800SE a NFS Underground

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
mars
Nováček
Nováček

AIW 9800SE a NFS Underground

Příspěvek od mars »

Při hraní NFS Underground se mi vždycky po jednom odjetém závodu, další nespustí, :( (hra běží dál, ale grafika ukazuje buď jenom obraz jako při nahávání tratě, nebo černo) zkoušel jsem nainstalovat nový ovladače (3.9), vypnout fastwrite, povypínat detaily, změnit rozlišení a nic! Neměli jste někdo podobný problém, třeba i v jiné hře? Díky za odpovědi.
P4 3GHz * MB ASUS P5GDC * 1GB RAM * SAPPHIRRE X800XT * AUDIGY 2 ZS * .... *
Laco
Nováček
Nováček

Příspěvek od Laco »

mno,ja som mal podobny problem,aj ked mensi....nfs mi na tejto karte SEKA,a predtym som mal GeForce 256 32MB SDRAM "trochu" pretaktovanu a slapalo to.S touto mi to seka aj na najmensich detailoch,aj ked vsetko vypnem,nove ovladace,nic nepomaha
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Vim, ze to bude dost divna odpoved, ale mel jsem podobnej problem a pomohlo - hmmm- zapnuti SPREAD SPECTRUM v biosu.... Nechapu jak to muze mit vliv na padani NFS a vypadavani textur ale proste to problem u me vyresilo.......
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Laco
Nováček
Nováček

Příspěvek od Laco »

sorac,sekol som sa,nemyslel som 9800se ale 9200se,prehliadol som pismenka
afk_cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

moje zkusenost s Herculesem 9800se a NFS-U

Příspěvek od afk_cz »

ja jsem mel problem, ze mi hra chodila moc rychle, po chvili v zavodu proste vsechno zaclo jit 2x tak rychle a to se nedalo ukocirovat (rozliseni 1280*1024, vsechno na max. a zapnuty antialiasing a anisotropni filtrovani na max.) => pomohlo zapnuti "vertical synchronisation" v aplikaci RTool, kterou pouzivam pro vypinani HiearchicalZ a HyperZ kvuli odstraneni artefaktu v obraze po odemceni vsech 8 pipek. pouzivam soft-modded drivery z http://www.ocfaq.com/softmod/download.php , protoze Omega drivery mi moc nesedly. Pokud do toho ale zapnu RivaTuner a pretaktnu to, tak NFS misto pismen zobrazuje skvrny a grafika je nekoukatelna. Pomoha kompletni odinstalace vsech veci pro ATI a nainstalovani uz upravenych driveru (link viz vyse). Ted vsechno beha jak ma.
............
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

Odmazany 2 prispevky....
pouziti CRACKU jako pomoc neni to co by tu clovek mel radit :x

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“