AIW 9800SE a NFS Underground
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- mars
- Nováček

AIW 9800SE a NFS Underground
Při hraní NFS Underground se mi vždycky po jednom odjetém závodu, další nespustí,
(hra běží dál, ale grafika ukazuje buď jenom obraz jako při nahávání tratě, nebo černo) zkoušel jsem nainstalovat nový ovladače (3.9), vypnout fastwrite, povypínat detaily, změnit rozlišení a nic! Neměli jste někdo podobný problém, třeba i v jiné hře? Díky za odpovědi.
P4 3GHz * MB ASUS P5GDC * 1GB RAM * SAPPHIRRE X800XT * AUDIGY 2 ZS * .... *
- Laco
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vim, ze to bude dost divna odpoved, ale mel jsem podobnej problem a pomohlo - hmmm- zapnuti SPREAD SPECTRUM v biosu.... Nechapu jak to muze mit vliv na padani NFS a vypadavani textur ale proste to problem u me vyresilo.......
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Laco
- Nováček

-
- afk_cz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
moje zkusenost s Herculesem 9800se a NFS-U
ja jsem mel problem, ze mi hra chodila moc rychle, po chvili v zavodu proste vsechno zaclo jit 2x tak rychle a to se nedalo ukocirovat (rozliseni 1280*1024, vsechno na max. a zapnuty antialiasing a anisotropni filtrovani na max.) => pomohlo zapnuti "vertical synchronisation" v aplikaci RTool, kterou pouzivam pro vypinani HiearchicalZ a HyperZ kvuli odstraneni artefaktu v obraze po odemceni vsech 8 pipek. pouzivam soft-modded drivery z http://www.ocfaq.com/softmod/download.php , protoze Omega drivery mi moc nesedly. Pokud do toho ale zapnu RivaTuner a pretaktnu to, tak NFS misto pismen zobrazuje skvrny a grafika je nekoukatelna. Pomoha kompletni odinstalace vsech veci pro ATI a nainstalovani uz upravenych driveru (link viz vyse). Ted vsechno beha jak ma.
............
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: