potrebujem nieco co uchladim pasivne, mohol by som celerika podtaktovat na fsb400, ale ked ho s doskou predam este mi ostanu financie
imho, mozem ist do thunderbirda 1333, odomknuty nasobic, podtaktovat, chladit pasivne, ostala by mi kopa penazi na ine veci(citaj chlast a pod)
alebo do AMD64 3000+, tato moznost by ma vysla ovela viac, ale neostali by mi ziadne peniaze
lenze teraz by som taky vykon nevyuzil, rovnako ako nevyuzijem celerika na 3,6GHz, nemam cas na hry ani nic podobne
v najblizsej dobe, viz jar leto, nebudem velmi pri pc, a ked ano tak asi nie hrat a ked hrat tak nie take ako doom3
na druhej strane kebyze idem do amd64 mal by som dlhsiu dobu pokoj s upgrade, vyuzil by som ho az koncom leta dovtedy minimalne, a mal by som PCIe, tj GF6200 s NV43
tak teraz ja neznaju ako to bude koncom augusta, v lete maju prist dualcore, a poklesnut single core
btw, toto co mam predam tak ci tak,nevyuzivam ten vykon a takisto to nema PCIe, teda by som to rovnako predal na jesen ked uz urcite budu potrebne vykonejsie VGA a vtedy uz bude PCIe fest, ale mohol by som celerika predat za ovela nizsiu cenu
kua to je dlhe