Nelze nainstalovat SP1
Moderátor: Loki5567
- D7D
- Nováček

-
Nelze nainstalovat SP1
Po čisté instalaci XP pro chci nainstalovat SP1 mám 2 různá CD a dokonce ještě SP1a.Ani z jedné z možností to nejde.Soupor se začne rozbalovat a někdy dojde dokonce k částečné instalaci.Ale vždy to v procesu vyhodí hlášku že nějaká část není platnou 32bitovou součástí windows a hotovo.Navíc už potom nestartujou wokna ani z nouzáku.
sestava:
MicroStar K8T Neo2 FIR - VIA K8T800
AMD 64 win 3000
Kingstouni 2x512Mb 400Mhz testováni v mem testu -OK
HDD hitachi 160gb
Nějaká rada?Díky
sestava:
MicroStar K8T Neo2 FIR - VIA K8T800
AMD 64 win 3000
Kingstouni 2x512Mb 400Mhz testováni v mem testu -OK
HDD hitachi 160gb
Nějaká rada?Díky
- David Maralík
- Nováček

-
Nelegální windows XP
Je možné že service pack nejde nainstalovat když máte nelegální kopii windows, mají to nějak chráněné ale nevím jak. Jedině sehnat windows s obsažený SP. Víc vám neřeknu.
- D7D
- Nováček

-
Re: Nelegální windows XP
Wokna jsou samozřejmě legální,jinak ,bych to sem ani nepsalDavid Maralík píše:Je možné že service pack nejde nainstalovat když máte nelegální kopii windows, mají to nějak chráněné ale nevím jak. Jedině sehnat windows s obsažený SP. Víc vám neřeknu.
- kuavik
- Mírně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- D7D
- Nováček

-
- kuavik
- Mírně pokročilý

to samozrejme, ale ja ji nezkoumal, protoze, jak jsem psal, SP2 fungovalo,D7D píše:dobře ale přesto to musí mít nějakou příčinu ne?kuavik píše:take jsem se s necim podobnym setkal SP1 to nechtelo, ale SP2 v pohode, pokud ale stojis o SP1, tak muzes zkusit nejakou integracni utilitku primo do instal. CD
kazdopadne jsem si jisty, ze to nebylo zpusobeno instalacnim souborem, protoze na jinych XP to fungovalo OK.
//EDIT: tak jsem pohledal a alespon zjistil, proc to nejelo me, bylo to diky utilitce xp-antispy konkretne vypnuti "Regwizc.dll"
http://support.microsoft.com/default.as ... ;cs;329261
,to ale neni tvuj pripad
zkus podporu MS
- D7D
- Nováček

-
čeče to bude asi ono páč mi to taky vyhazuje tu " licdll.dll" takže tu prubnu.Díky za nakopnutíkuavik píše:to samozrejme, ale ja ji nezkoumal, protoze, jak jsem psal, SP2 fungovalo,D7D píše: dobře ale přesto to musí mít nějakou příčinu ne?
kazdopadne jsem si jisty, ze to nebylo zpusobeno instalacnim souborem, protoze na jinych XP to fungovalo OK.
//EDIT: tak jsem pohledal a alespon zjistil, proc to nejelo me, bylo to diky utilitce xp-antispy konkretne vypnuti "Regwizc.dll"vice zde:
http://support.microsoft.com/default.as ... ;cs;329261
,to ale neni tvuj pripad
zkus podporu MS,
- kuavik
- Mírně pokročilý

- D7D
- Nováček

-
- Shit
- Odborník PCT

- D7D
- Nováček