instalacia windows, nefungujuca klavesnica

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
mirec
Nováček
Nováček

instalacia windows, nefungujuca klavesnica

Příspěvek od mirec »

poprosim Vas o radu, chcem nainstalovat Win XP, nabootujem instalacne CD prostrednictvom cd mechaniky, vsetko bezi v poriadku az kym nepride volba potvrdit instalaciu ENTEROM a teraz ten problem, v tej chvili mi prestane fungovat klavesnica.

skusal som tymto istym sposobom nainstalovat win 2000 - ten isty problem, menil som instalacne medium, mechaniku, klavesnicu, vymenil som VGA, RAM - vysledok je vzdy ten isty.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

základní deska? klávesnice ps2 nebo usb?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
mirec
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirec »

klavesnica je PS/2, na tom pocitaci uz bol nainstalovany Win XP, doska momentalne neviem...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No, tak presne tohle jsem resil ted u bratranka.. mel nejakej Genius wireless desktop a ve chvili, kdy se instalacka zeptala na potvrzeni nejakyho ovladace.. prd.. a wireless active ledky zhasly a keyb i mouse offline.. :)
Ve chvili, kdy instalacka cpe do PC ovladace se proste ty ostatni deaktivuji..

Melo by to byt nekompatibilitou keyb s defautnim ovladacem pro beh instalace.. :( tzn. ja to vyresil tak, ze jsem tam nacpal jinou keyb (nejakou starou mrchu co jsem doma nasel + redukce Din-PS/2) a pohoda..
Pri resetu po instalaci jsem tam zase narval tu jeho a vsechno v klidu..
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

me naopak prekvapilo, ze mi muj wireless desktop pri instalaci fungoval, ale je pravda ze je od microsoftu, takze podpora zarucena :)
,
ostatne nevim co resis, hod tam starou klavesku jak rika maxtor a pak to prohod :wink:

co je to vlastne konkretne za klavesnici - znacka?
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“