Logovani uzivatelu v XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Logovani uzivatelu v XP

Příspěvek od Geeker »

Potrebuju logovat 2 uzivatele na XP oba jsou admin. Jde mi o to aby se v logu zobrazilo kdy se user prihlasil a kdy odhlasil. Musi to byt nekde v nastaveni systemu ale nejak se mi to nepodarilo najit. Diky
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Tuším že takhle to půjde:

1. spusť příkaz gpedit.msc
2. v utilitě najdi chlívek zásady auditu
3. nastav Auditovat událost přihlášení na ano
.
.
.
4. už by se to mělo zobrazovat ve výpisu zpráv v nástrojích pro správu
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

Jde nějak do těch Zásad skupiny proklikat se myší? Když ten příkaz zapomenu :oops: Tak jsem v pr.... 8-)
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

RickM píše:Jde nějak do těch Zásad skupiny proklikat se myší? Když ten příkaz zapomenu :oops: Tak jsem v pr.... 8-)
Control panel->Nástroje pro správu->Místní zásady zabezpečení ... a tam se již doklikáš.
ps. zapamatuj si příkaz protože to je víc profi (klikat umí kažký skoro každý)

//edit na příspěvek níže: neber osobně ... (klikat umí kažký skoro každý)...
Naposledy upravil(a) cabman dne pon 28. bře 2005, 19:26, celkem upraveno 1 x.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

cabman píše:
RickM píše:Jde nějak do těch Zásad skupiny proklikat se myší? Když ten příkaz zapomenu :oops: Tak jsem v pr.... 8-)
Control panel->Nástroje pro správu->Místní zásady zabezpečení ... a tam se již doklikáš.
ps. zapamatuj si příkaz protože to je víc profi (klikat umí kažký skoro každý)
Teď si mě urazil :twisted: Sorry za OT, umím klikat.... Ještě se zeptám, kde lovíš ty příkazy? Rád bych se je naučil, ale kde??? :oops:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

RickM píše:Ještě se zeptám, kde lovíš ty příkazy? Rád bych se je naučil, ale kde??? :oops:
dokumentace k Windows (např. Windows XP Resource Kit), google, atd.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

JJ super. Diky vsem
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“