Jak sdílet připojení k Internetu na dvou PC
Moderátor: Don
- mathe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak sdílet připojení k Internetu na dvou PC
Spojil jsem kabelem dva počítače a chtěl bych sdílet internet. Internet mám přes Wi-Fi kartu, na tom PC je nainstalován Win2000, na druhém je WinXP. Poradí někdo jak to mám nastavit?
- cabman
- Středně pokročilý

No tak!
Přečti si Jak sdílet připojení k Internetu ve Windows na více PC v úvodních informacích.
Dál není co dodat.
Přečti si Jak sdílet připojení k Internetu ve Windows na více PC v úvodních informacích.
Dál není co dodat.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tohle http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=11845 myslel "cabman". A zřejmě to poletí na SM, velmi záhy

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- mathe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

To by jsi hned ze začátku musel napsat co nefunguje nebo ne čem jsi se zasekl?! Napsat jen že to nefunguje může být od špatných kabelu po špatný překlad DNS.mathe píše:Jenomže já to zkoušel podle toho a nefunguje to.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
stahni si nakej proxy klient (ja pouzivam Jana Server) - mam s nim nejlepsi zkusenosti - ovsem s nastavenim si musis docela pohrat (coz ovsem plati skoro u vsech)
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
no - mam pres janu pripojeny 4 pocitace (uspesne) - vsechny maj win2000 - mel sem i patej a ten mel win 98martin_CZ píše:ja doporucuju WinProxy - jana mi prisla moc slozitakazdopadne jak to mas udelany? ktery pc je pripojeny do internetu a jaky ma windows a to druhy je k nemu pripojeny jak a jakej ma OS?
nezkousel si to nastavit ani manualne?
edit// dokonce fungujou i emailovy klienty (zadnej web)
Moje články
Moje články
- johny128
- Začátečník

- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
dobrej nápad - to mi taky dělalo problémjohny128 píše:firewall?vypnimathe píše:Jenomže já to zkoušel podle toho a nefunguje to.
Moje články
Moje články
- mathe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mathe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: