Kde zapnout kompresi IP hlavicky ??

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kde zapnout kompresi IP hlavicky ??

Příspěvek od Jan Machalík »

Nazdarek,

slysel jsem, ze kdyz zapnu Kompresi IP hlavicky, je mozne male zrychleni prenosu dat.Ale nevim kde se da komprese zapnout.Poradte pls.Diky
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
kovino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kovino »

No ide o to ake pouzivas pripojenie, mne ide kompresia nastavit u modemu, v jeho nastaveniach, ale to je pri dial-upe alebo pri pripojeni na net cez mobil, tak si to nastavim v mobile.
PC : zakladna doska: MSI k7n2 delta-ILSR, cpu: AMD BARTON 2500+, ram: PQI 2x256MB, pevny disk: MAXTOR 6Y80M0 80GB SATA, WD 6,4GB ATA, graf. karta: GAINWARD gf4 ti4600 128MB, monitor: HANSOL 730D, dvd mechaniky: TEAC 516D, SONY DRU-710A

LAPTOP: ASUS A6VA-Q044, centrino 1.73 GHz, 512 MB DDRAMII, 80 GB disk 5400 rpm, ATI X700 128 MB, 15.4 displej, BT, INFRA, wifi, kamera, mikrofon...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

to je něco jiného - u modemů se jedná o HW kompresi dat a ne o kompresi hlavičky IP protokolu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Tuším že něco takovýho jsem viděl u mobilních telefonů ... když si vzpomenu kde jsem to přesně viděl tak to sem dám.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Myslíš technologii afterburner?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“