TUNING

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Zamčeno
X-plod
Nováček
Nováček

TUNING

Příspěvek od X-plod »

Mám malý problém.Nevím kam s ním tak to zkusím tady.Podobné téma totiž stále ne a ne najít :) Mám P4 2,40A (533Mhz FSB), MB MSI 865PE Neo2-PS,DDR400 Samsung 512MB(2x256),Inno 3D 6600GT a chci z toho vymáčknout co nejvíc.Byli byste schopni a ochotni poradit jak tuto sestavu vyladit?A případně jestli to bude potřeba(a to asi jo :-D ),tak jaký jiný chladič tam pořídit.Mám tam původní box.Dále co byste navrhovali za jiný HW aby to opravdu stálo za to.PŘEDEM DÍKY MOC VŠEM ZA POMOC :roll:
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

všechno najdeš ve FAQu specializovaných sekcích pro tvoje komponenty.. Obrázek

tohle je na LOCK :lock:
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

O taktovani CPU a 6600Gt toho tady bylo vic nez dost. Hledej v sekci: Procesory Intel a nVidia graficke karty. Ale nejdriv si precti FAQ
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tak v taktování se moc neviznám :( ale taky se na to chistám as dodelam vodníka :twisted:
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Xan píše:tak v taktování se moc neviznám :( ale taky se na to chistám as dodelam vodníka :twisted:
[OT]ty máš češtinu aš to bolý -> tady někdo koledoval paňáky co :lol:[/OT]
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

lMarky píše:
Xan píše:tak v taktování se moc neviznám :( ale taky se na to chistám as dodelam vodníka :twisted:
[OT]ty máš češtinu aš to bolý -> tady někdo koledoval paňáky co :lol:[/OT]
musím se ho zastat protože se po těch paňákách špatně pracuje na PC mě se třeba povedlo zničit 5 cd protože sem je špatně vypálil nevím z jakýho důvodu ale furt sem dával zřušit pálení :oops: .... 6. cd už vypálila ségra (antitalent) a bylo funkční :oops:
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení :)
Notebook: Asus A6KM-Q070
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

No tak dost... :roll:

Původnímu tazateli bylo řečeno, co má dělat, takže je tahle diskuze dál bezpředmětná...
:lock:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Zamčeno

Zpět na „Modifikace hardware“