spravil som si po dlhej dobe okrem mojho uctu(admin prava) aj druhy limitovany ucet a moj som zahesloval..vsetko prebiehalo dobre, ale este v ten den som sa zrazu nevedel prihlasit..ze zle heslo

to je blba situacia

totizto win odkedy ho mam podlahol tolkatim upravam registrov ze trufam si povedat jedina moznost ako sa prihlasit do pocitaca je zo stolicky pred nim

(pokial teda nemate fakt extra skusenosti samozrejme, viem ze medzi pc sa da vsetko...) ..no neva, nakoniec som to poriesil, pod limitovanym "control userpasswords2" , natukal som meno/heslo na ten moj ucet a vuala, slo...tak som tam dal prec vsetko co to mohlo blokovat a slo to..fajn, ale dneska zase...tento krat brutalnejsia verzia

net user johny (to je ten moj ucet s pravami admina) vypisalo ze je "Locked" a control userpasswords2 nebralo ziadne meno/heslo

...jedine riesenie a aj ucenne bolo restart vsetkych nastaveni mojho uctu cez jednu z tych 3MB verzi linuxu

..takze teraz zase slapem, ale celkom ma to uz zacina stvat

ja nic nerobim, ani len nelozim do nastaveni a zrazu mam ucet blokovany...winxp prof, sp2, vsetky updaty, nod32, spybot(ani nod ani spybot nenasli jediny vir/spyware, nic proste), 2xNAT, windows firewall
ako je mozne ze sa mi lockol ucet?