Pomozte prosim!! generuje se mi praskani v bednach

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Ondik
Nováček
Nováček

Pomozte prosim!! generuje se mi praskani v bednach

Příspěvek od Ondik »

prosim pomozte, pokazde kdyz se divam na DivX, nebo pokud posloucham MP3, tak se mi v bednach generuje divny nepravidelny praskot.U her a prehravani nekomprimovaneho zvuku to nedela.
Skousel jsem Vsechny mozne kodeky, vymenil jsem veskery hardware. a porad to dela i s ruznymi zvukovkami. Preinstaloval jsem i XP. Prosim pomoc!!
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tohleto se občas stává, když třeba posloucháš MP3 a přitom kopiruješ z disku na disk. Jinak jestli ti to dělá jen tak, je to trochu divný, pokud už jsi zkoušel víc zvukovek. Zkus ty bedny propojit třeba s věží nebo CD playerem a pusť tam tu samou skladbu, při které ti to v PC praská.

Nebo ti to taky může dělat některá nepovedená verze programu AC3Filter.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Ondik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondik »

Skousel jsem to i pres jine bedny i pres vez. dela to i s ruznymi codeky a AC3 filtry. i s ruznyni OS. tak uz fakt nevim.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak může být chyba v tom filmu nebo v těch MP3.
Zkoušel si to pustit na jiným compu?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Ondik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondik »

Jo skousel jsem asi 20 filmu a nespocet MP3
Ondik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondik »

skousel jsem je i na jinych compech a nic. Uz jsem fakt na prasky.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“