Obnovení databáze z fotogalerie Coppermine

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Obnovení databáze z fotogalerie Coppermine

Příspěvek od _Stepan »

Ahoj všichni, mám udělanou galerii fotografií v opensource Coppermine verze 1.3.2. Stáhl jsem si fotky i náhledy (tak jak se vytvářely při uploadu na server) a mám i databázi z phpMyAdmin. Teď bych potřeboval, když ty fotky přes ftp natahám na jiný server obnovit i tu databázi, tak abych to nemusel znova uploadovat (je to cca 260 fotek i s pár popiskama). Ve fóru phpBB skvěle funguje v administraci zálohování a obnovení databáze, tak nějak podobně kdyby to šlo vyřešit. Díval jsem se do dokumentace a jestli jsem nic nepřehlédl, tak jsem tam o tom nic nenašel, ani není žádná funkcionalita, která by to doplnila. Zkoušel jsem to na localhostu obnovit a to mi nefunguje. Dělám někde chybu? Dík za odpovědi
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

... :evil:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 7. dub 2005, 18:37, celkem upraveno 1 x.
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

to jsem zkoušel takhle tu db obnovit. takže postup je: nainstalovat Coppermine, nahrát znova všechny fotky do stejného adr. kde byly, ale na tentokrát na jiný server a pak obnovit v tom phpMyAdminu tu db? Rozumím tomu správně? No nic, vyzkouším to a dám vědět, kdyžtak mě opravte.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“