Zdravim,
mam video, upravovany v Pinnacle. Nastroje tam obsazeny pro uprvu zvuku mi nestaci, co mi doporucite? ( konkretne potrebuju upravit scenu, kdy nekdo mluvi v hospode, je tam bordel jak tam ostatni lidi rvou, tak potrebuju tu hladinu hluku snizit/vymazat aby ho bylo lip slyset)
Diky
Úprava zvuku ve filmu
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Úprava zvuku ve filmu
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Úprava zvuku ve filmu
Pinnacle? 7,8,9? Je v tom hodně rozdílTornquist píše:Zdravim,
mam video, upravovany v Pinnacle. Nastroje tam obsazeny pro uprvu zvuku mi nestaci, co mi doporucite? ( konkretne potrebuju upravit scenu, kdy nekdo mluvi v hospode, je tam bordel jak tam ostatni lidi rvou, tak potrebuju tu hladinu hluku snizit/vymazat aby ho bylo lip slyset)
Diky
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti nestačí nástroje co jsou tam ikdyž ono toto je dost složitá věc, tak grabni zvukovou stopu třeba do wav,mp3 a uprav jí v GoldWave a pak dej zpět. Nedávno jsem to dělal jelikož moje kamera, respoektive její mikrofon nepobra to že zamnou jeden inteligen pískal jak na fotbaleTornquist píše:Pinnacle 9
Jinak v GoldWave je spousta filtrů a jde to hladce. Je tuším ponohodnotný trial na měsíc, takže pohoda...
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dobre, dik, prubnu to. Cim grabujes ten zvuk? Tyhle programy nak nevedu a nak nemam cas to hledat na netu, pac me tlaci termin s tim videem...
Thx
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: