Úprava zvuku ve filmu

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Úprava zvuku ve filmu

Příspěvek od Tornquist »

Zdravim,
mam video, upravovany v Pinnacle. Nastroje tam obsazeny pro uprvu zvuku mi nestaci, co mi doporucite? ( konkretne potrebuju upravit scenu, kdy nekdo mluvi v hospode, je tam bordel jak tam ostatni lidi rvou, tak potrebuju tu hladinu hluku snizit/vymazat aby ho bylo lip slyset)

Diky
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Úprava zvuku ve filmu

Příspěvek od Dzin »

Tornquist píše:Zdravim,
mam video, upravovany v Pinnacle. Nastroje tam obsazeny pro uprvu zvuku mi nestaci, co mi doporucite? ( konkretne potrebuju upravit scenu, kdy nekdo mluvi v hospode, je tam bordel jak tam ostatni lidi rvou, tak potrebuju tu hladinu hluku snizit/vymazat aby ho bylo lip slyset)

Diky
Pinnacle? 7,8,9? Je v tom hodně rozdíl :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Pinnacle 9
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tornquist píše:Pinnacle 9
Pokud ti nestačí nástroje co jsou tam ikdyž ono toto je dost složitá věc, tak grabni zvukovou stopu třeba do wav,mp3 a uprav jí v GoldWave a pak dej zpět. Nedávno jsem to dělal jelikož moje kamera, respoektive její mikrofon nepobra to že zamnou jeden inteligen pískal jak na fotbale :lol:
Jinak v GoldWave je spousta filtrů a jde to hladce. Je tuším ponohodnotný trial na měsíc, takže pohoda... :wink:
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Dobre, dik, prubnu to. Cim grabujes ten zvuk? Tyhle programy nak nevedu a nak nemam cas to hledat na netu, pac me tlaci termin s tim videem... 8-) Thx
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Myslíš jako čím ho dostanu toho videa? Třeba Virtualdubmodem, Virtualdubem.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“