Prosím může mi někdo poradit jak zapnout u této desky agp/pci lock...Chtěl bych ještě zvýšit fsb o krapet víc, ale jelikož při zvyšování sebou táhnu pcičko (140mhz) i agpčko (270mhz) o dost nahoru vždy je to nestabilni...
edit Wilik - upraveno
Moderátor: Eddward

Vidis ale si nenapisal ci mas otestovane, mal si tuto dosku s KT800pro chipsetom ? Ci len s pocutia hovoris ?OBR píše:Chipset K8T800 skutecne AGP/PCI lock proste neumi at delate co chcete, jedine KT880 a 890 to uz umely na 100%.

To si trosku pletes nekolik veci dohromady...OBR píše:Chipset K8T800 skutecne AGP/PCI lock proste neumi at delate co chcete, jedine KT880 a 890 to uz umely na 100%.

Však jasan, aj táto doska nemala v vo verzii 3.1 pci lock, ale vo verzii 3.3 už má.Wilik píše:To si trosku pletes nekolik veci dohromady...OBR píše:Chipset K8T800 skutecne AGP/PCI lock proste neumi at delate co chcete, jedine KT880 a 890 to uz umely na 100%.
Cipset K8T800 opravdu PCI/AGP lock neumi - ani papirove. Cipset K8T800 Pro v prvni revizi (vyrobeno jen par kusu, ma napr. Asus A8V rev 1) umi PCI/AGP lock papirove, ale fakticky ma na nekterych frekvencich problemy a nefunguje. V dalsich revizich uz pracuje spravne.
A dodam, ze z VIA cipsetu muze byt pro s939 pouzit POUZE K8T800 Pro a nebo K8T890.

Jasan mohol, ale dodávateľ si dá pravdepodobne 30dní na reklamáciu a potom ti dajú druhú dosku, keď to ani na nej nepôjde....Flegy píše:myslite že bych ji kvůli tomu mohl reklamovat...když vlastně vírobce prodává věc která neumí to co říká?

Mám tuhle desku a mám taky S-ATA disk.Musím to nastavit na 66, jinak mi to disk nenajde, ale šlape mi to vpoho.Je divné, že ti to zatuhne a musíš mazat CMOS.Pohrej si s tím, mělo by to jít.KAždopádně na 75 mi to nejde taky.Už ale nevím, jestli CMOS musím mazat taky nebo mi to prostě nenajde disk.....Sorry, ale zkoušet to nebudu.Raptor.RPK píše:mam taky MSI K8T Neo2-FIR bios 3.3 a nevim jak ten pci/agp lock funguje když je tam akorat default/66/75 MHz. Kdyz dam neco jinyho nez default tak deska vubec nenabehne a musim vymazat CMOS. taky dys zvednu FSB na vic jak 230 MHz tak mi to nerozpozna SATA disk

Mám tuhle desku a mám taky S-ATA disk.Musím to nastavit na 66, jinak mi to disk nenajde, ale šlape mi to vpoho.Je divné, že ti to zatuhne a musíš mazat CMOS.Pohrej si s tím, mělo by to jít.KAždopádně na 75 mi to nejde taky.Už ale nevím, jestli CMOS musím mazat taky nebo mi to prostě nenajde disk.....Sorry, ale zkoušet to nebudu.Raptor.RPK píše:mam taky MSI K8T Neo2-FIR bios 3.3 a nevim jak ten pci/agp lock funguje když je tam akorat default/66/75 MHz. Kdyz dam neco jinyho nez default tak deska vubec nenabehne a musim vymazat CMOS. taky dys zvednu FSB na vic jak 230 MHz tak mi to nerozpozna SATA disk

V tom případě na téhle desce AGP/PCI lock funguje, protože s tím nemám žádné problémy.Shit píše:Volba 66MHz aktivuje AGP/PCI lock.