MiniWoodCase

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MiniWoodCase

Příspěvek od PachezZ »

Obrázek
Mám sice rozdělanej projekt Lock-O-motivE ale protože do jeho dokončení budu muset investovat ještě dost peněz rozhod jsem se postavit si zatím kejs - co nejmenší se standardníma komponentama.
Zatim neni dokončenej - jen hrubá stavba - pro dřevo sem rozhod protože ho můžu i v panelákovým bytě snadno zpracovat.
Konektory z desky budou do bočnice - přijde mi to i docela praktický protože mi case stojí na stole bočnicí ke zdi takže všechny kabely budou ke zdi. Zdroj je - bez krabïce - našroubovanej na zadní stěně a větrák ve stropě ho chladí, možná že do bočnice nad konektory desky přijde ještě jeden větrák - to uvidim podle toho jak to bude chladit. Na CPU mám vodníka a hadice budou vyvedený taky u konektorů.

Tady jsou nějaký fotky tak mi napište co si o tom myslíte:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Je to focený telefonem takže fotky nic moc.[/img]
Naposledy upravil(a) PachezZ dne sob 20. srp 2005, 10:58, celkem upraveno 2 x.
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Zatím to vypadá dobře ale měl si zvolit asi masiv než dřevotřísku.

Na jaký je to formát? ATX? mATX?
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Je to na normální ATX. Velikost tý bedny je 27x21x45 ale vnitřní rozměry jen 17x37x25. Taky jsem chtěl masiv ale našel sem doma desku od stolu tak sem ji využil na kostru a bočnice a čelo sou z nějaký slabší desky.
Kvůli tloušťce toho matroše sem musel větrák zapustit do ní.

Zatim to mám v plánu celej kejs potáhnout černou koženkou a čelní panel kombinace hliník(nebo nerez) a plexi.
Po víkendu sem možná hodim další fotky + 3d model s mojí představou.
Jo a okolo toho větráku bude taky hliníkovej rámeček.
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Athilles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athilles »

no vypada to dobre, ale je to zatim jenom kostra takze se moc hodnotit neda, ale me se to urcite libi :wink:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No je to určitě zajimavý...zatím není moc vidět, jak to hodně sedí/nesedí, ale tvary, atd. dobrý...uvidíme, jakej bude výsledek.

Rozhodně to je originální... :wink:
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Taky se připojim ... je to rozhodně originální a pokud se ti to povede, tak to bude chlouba českého casemoddingu :-0
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

jooo jen takj dal... moc se mi to liby :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jo pěkný a ta koženka s hliníkem muže vipadat dost vostře :up:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

tooo jooo :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

konecne neco aspon trochu originalniho (i kdyz par drevenejch casemodu tu bylo)... tenhle vypada pekne, skoda ze je to drevotriska :-/... Zkus sehnat lepsi fotky vypada to dobre...
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

zatim nice, ale beru to jako začátek..

ad dřevotříska -> pak si na to může nažehlit třeba eben :)
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Tak sem toho o víkendu moc neudělal. akorát plexi vrstvu na přední panel ale zatim nemám fotky. Musim se přiznat že na některejch místech to nesedí - třeba když sem řezal dno tak sem se nějak zamyslel a ujel sem asi o 5mm - ale u dna to snad tolik nevadí a menší nepřesnosti by měla zakrýt ta koženka. Snad jí seženu
TDi - Ten Dým Ignoruj
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Tak sem nesehnal ani koženku ani hliník :-))
Místo hliníku sem přední panel udělal z plastu stejně jako rámeček na větrák. Fotky musim nějak dostat z mobilu takže snad budou.

Už mám koupený panty na uchycení bočnic.Teď o víkendu snad všechno smontuju a pak bude scházet snad jen povrchová úprava a nějaká ta elektronika.
TDi - Ten Dým Ignoruj
tomiis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomiis »

základní desku přišroubuješ na spodek??? nepotřebujete nějak ukostřit (dotas v elektřině sse neviznám) :(
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

tomiis píše:základní desku přišroubuješ na spodek??? nepotřebujete nějak ukostřit (dotas v elektřině sse neviznám) :(
no taky bych to nejakym zpusobem pekne ukostril,jen na kabel bych se moc nespolehal
tu desku uchytis jak?--pres distancni sroubky (to by bylo dobre reseni)?
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam" :lol:
vysemnesmite.cz
M@tosh
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@tosh »

je to dobrej nápad, sem zvědav, jak to bude vypadat dál, ale ty rozměry jsou dost malý ... ale je to fakt originální ...
..::AMD AthlonXP 1700+@default::MB MSI K7N2 Delta-L nForce2 rulezzz::DualChanel 2x256MB Kingston DDR333 PC2700 CL2.5-3-3-7::GeCube ATI Radeon 9550XT 128MB DDR, 128bit, AGP8x, 398/500@450/580::HDD Hitachi 80GB::HDD Seagate BIV 80GB::PowerSupply 450W Mercury::ToxicCase MOD(ve výstavbě)::..
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

JJ základní deska přijde na spodek přes distanční sloupky.Ukostření nebude zase takovej problém.Stačí nějakej kabel na ty distanční sloupky.Teď provozuju kompika jen tak na stole - neni nijak ukostřenej a taky funguje v pohodě.

Trošku (je to slabý slovo) teď na kejsu dělám málo - za 14dní totiž maturuju tak se učim-ale pak to zase rozjedu.
Jo a taky trochu OT: Kámoš mi odpálil vodníka - nezapnul čerpadlo a krycí plexi se tim teplem ohlo a už to netesní :-)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

PachezZ píše:Jo a taky trochu OT: Kámoš mi odpálil vodníka - nezapnul čerpadlo a krycí plexi se tim teplem ohlo a už to netesní :-)
Já bych vraždil ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
MrKiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrKiller »

To nepotěší, ale ta CASE vypadá fakt dobře, jenom dobře vychytat detaily, na těch hodně záleží. Někdy CASE úplně znehodnotí :-)
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Nice work, ale som zvedavy na konecny vysledok :bigups:
...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“