Windows upravene pres Nlite
Moderátor: Loki5567
- koutas
- Nováček

-
Windows upravene pres Nlite
Upravil sem si winy pres NLite, podle Faqu sem vyhazel sluzby a programy co tam byly napsane, vsechno je v pohode jen po nainstalovani nejde zadny jiny uzivatel nez ADMINISTRATOR, nevite ktera sluzba to muze byt?
- Dony
- Středně pokročilý

- koutas
- Nováček

-
- Dony
- Středně pokročilý

- koutas
- Nováček

-
- kuavik
- Mírně pokročilý

- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MrKiller
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

prosim muzete se realizovat, a ja to rad pridam, ale nadruhou stranu psat romany k jednotlivym funkcim me prijde zbytecny a hlavne zdlouhavy, a k pomocnym ucelum slouzi pridruzeny diskuzni thread, kde lidi urcite pomuzou
navic si myslim, ze napoveda v samotnem nLitu take neni k zahozeni
btw. pokud to z FAQu vubec nechapete, tak se do toho radeji nepoustejne, a radsi si nejdriv nastudujte prirucku k woknum
btw. pokud to z FAQu vubec nechapete, tak se do toho radeji nepoustejne, a radsi si nejdriv nastudujte prirucku k woknum
- zombux
- Odborník PCT

souhlas, já jen doplním že ve FAQu je mimo jiné odkaz na BlackViper, kde jsou jednotlivé komponenty poměrně dobře popsané.kuavik píše:prosim muzete se realizovat, a ja to rad pridam, ale nadruhou stranu psat romany k jednotlivym funkcim me prijde zbytecny a hlavne zdlouhavy, a k pomocnym ucelum slouzi pridruzeny diskuzni thread, kde lidi urcite pomuzou![]()
ignorelist: kremrole a dezoláti
- lubi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nejde mi bootovani
po upraveni windows pres nLite,se mi to nechce nabootovat,ukaze to libovolnou klavesou spustite atd.ale pak to hned preskoci a nabootuje to postaru a najedou wokna
kdyz to vypalim nerem tak to nejde vubec,a kdyz alcoholem 120% to udela co sem psal. 
Asus A7N8X-XL,nFORCE2-400,DDR,AUDIO,L
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP
- kuavik
- Mírně pokročilý

Re: nejde mi bootovani
no a stihl jsi tu libovolnou klavesu stisknout? jinak v neru mi to funguje bez problemulubi píše:po upraveni windows pres nLite,se mi to nechce nabootovat,ukaze to libovolnou klavesou spustite atd.ale pak to hned preskoci a nabootuje to postaru a najedou woknakdyz to vypalim nerem tak to nejde vubec,a kdyz alcoholem 120% to udela co sem psal.
- lubi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- eFX
- Nováček

-
Zdarek. Neviete nahodou ktoru vec mam v nlite odznacit aby mi fachal normalne win upd?
Robi mi to toto: Windows update sa naistaluje. V poho stiahne updaty ktore xem ale uz ich nenaistaluje(Vypise nieco v zmysle ze nemohli byt nainstalovane)(Ked si ix najdem stiahnute a tam pustim install tak to ide v poho). Myslel som ze to bolo preto lebo som dal prec podporu zip(cab) ale v tom to nebolo. Tak ak to niekoho napadne bol by som vdacny.
Robi mi to toto: Windows update sa naistaluje. V poho stiahne updaty ktore xem ale uz ich nenaistaluje(Vypise nieco v zmysle ze nemohli byt nainstalovane)(Ked si ix najdem stiahnute a tam pustim install tak to ide v poho). Myslel som ze to bolo preto lebo som dal prec podporu zip(cab) ale v tom to nebolo. Tak ak to niekoho napadne bol by som vdacny.