Windows upravene pres Nlite

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
koutas
Nováček
Nováček

Windows upravene pres Nlite

Příspěvek od koutas »

Upravil sem si winy pres NLite, podle Faqu sem vyhazel sluzby a programy co tam byly napsane, vsechno je v pohode jen po nainstalovani nejde zadny jiny uzivatel nez ADMINISTRATOR, nevite ktera sluzba to muze byt?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

co to znamená NEJDE? Nelze jiného uživatele založit? Přihlásit? :?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
koutas
Nováček
Nováček

Příspěvek od koutas »

zalozit ho muzu, ale nejde se na nej prihlasit. Kdyz zakazu ucet Administratora tak to pri najeti do winu napise ze ucet je zablokovany..
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pri neuspesnem prihlaseni... hlasi ti to nejake chybove hlaseni? nejake chyby v event logu?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
koutas
Nováček
Nováček

Příspěvek od koutas »

ne nepise to nic, proste ani pri startu winu nenajede obrazovka k prihlaseni(zapnout to taky nejde) ani ve winech nejde zmenit uzivatel.
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

co takhle "sekundární přihlášení" :wink: , zrovna nemam nainst. nLIte, ale pokud to peclive projedes, tak u nekterych funkci je jeste dale popsano na cem jsou zavisle, snad tam je neco jako podpora vice uzivatelu a od toho se odpichni
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
koutas
Nováček
Nováček

Příspěvek od koutas »

jj budu to muset nejak udelat :)
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Ta nápověda k těm funkcím ve FAQu je ale ještě hodně jalová ... někdo by to měl dotáhnout do konce ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
MrKiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrKiller »

jj, ta nápověda nestojí za nic :evil:
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

prosim muzete se realizovat, a ja to rad pridam, ale nadruhou stranu psat romany k jednotlivym funkcim me prijde zbytecny a hlavne zdlouhavy, a k pomocnym ucelum slouzi pridruzeny diskuzni thread, kde lidi urcite pomuzou :wink:
navic si myslim, ze napoveda v samotnem nLitu take neni k zahozeni

btw. pokud to z FAQu vubec nechapete, tak se do toho radeji nepoustejne, a radsi si nejdriv nastudujte prirucku k woknum :wink:
Toshiba P100-10P

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

kuavik píše:prosim muzete se realizovat, a ja to rad pridam, ale nadruhou stranu psat romany k jednotlivym funkcim me prijde zbytecny a hlavne zdlouhavy, a k pomocnym ucelum slouzi pridruzeny diskuzni thread, kde lidi urcite pomuzou :wink:
navic si myslim, ze napoveda v samotnem nLitu take neni k zahozeni

btw. pokud to z FAQu vubec nechapete, tak se do toho radeji nepoustejne, a radsi si nejdriv nastudujte prirucku k woknum :wink:
souhlas, já jen doplním že ve FAQu je mimo jiné odkaz na BlackViper, kde jsou jednotlivé komponenty poměrně dobře popsané.
ignorelist: kremrole a dezoláti
lubi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nejde mi bootovani

Příspěvek od lubi »

po upraveni windows pres nLite,se mi to nechce nabootovat,ukaze to libovolnou klavesou spustite atd.ale pak to hned preskoci a nabootuje to postaru a najedou wokna :x kdyz to vypalim nerem tak to nejde vubec,a kdyz alcoholem 120% to udela co sem psal. :wink:
Asus A7N8X-XL,nFORCE2-400,DDR,AUDIO,L
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: nejde mi bootovani

Příspěvek od kuavik »

lubi píše:po upraveni windows pres nLite,se mi to nechce nabootovat,ukaze to libovolnou klavesou spustite atd.ale pak to hned preskoci a nabootuje to postaru a najedou wokna :x kdyz to vypalim nerem tak to nejde vubec,a kdyz alcoholem 120% to udela co sem psal. :wink:
no a stihl jsi tu libovolnou klavesu stisknout? jinak v neru mi to funguje bez problemu :o
Toshiba P100-10P

lubi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubi »

jasne ze jo,ale hazi mi to samy nuly a eror a atd
Asus A7N8X-XL,nFORCE2-400,DDR,AUDIO,L
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

a ake upravy si robil cez nlite? btw, co znamena "nabootuje to postaru" :oops: nejako tomu nechapem :) proste celkovo som nepochopil kde sa ti to zasekne, sory :-D
eFX
Nováček
Nováček

Příspěvek od eFX »

Zdarek. Neviete nahodou ktoru vec mam v nlite odznacit aby mi fachal normalne win upd?

Robi mi to toto: Windows update sa naistaluje. V poho stiahne updaty ktore xem ale uz ich nenaistaluje(Vypise nieco v zmysle ze nemohli byt nainstalovane)(Ked si ix najdem stiahnute a tam pustim install tak to ide v poho). Myslel som ze to bolo preto lebo som dal prec podporu zip(cab) ale v tom to nebolo. Tak ak to niekoho napadne bol by som vdacny.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“