nejde přehrát dvd na PC?!

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
jupík
Začátečník
Začátečník

nejde přehrát dvd na PC?!

Příspěvek od jupík »

Zdravím,
Mám takový problém koupil jsem mojí org.dvd pearl jam je to asi týden) a nejde přehrát v pc na obraze naskákají čtverečky a trhá se zvuk.zkoušel jsem to spustit na dvou pc a třech mechnikách a nic,u její kámošky na stolním dvd prý hraje bez problémů tak jsem si řekl že ji udělám kopii aby nemusela tahat dvd ke kamošce ale kopie je nefunkční i na stolním dvd.Včera jsem si půjčil v půjčovně 4 filmi a ejhle u jednoho znich(Lock stock nebo tak nějak)to samé.že by nová ochrana na dvd?zkoušel jse to pálít snad ve všem co má zkušební verzi.
Nero,Clonedvd,shrink+nero,intervodeo copydvd2 i 3,instant copy a hafol dalších.kupovat dvd přehravač se mi teď nechce chtěl bych počkat až slevní dvd rekordéry.
Dík za rady
Naposledy upravil(a) jupík dne pon 11. dub 2005, 21:35, celkem upraveno 1 x.
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

zkusil bych nahodit aspi, najdes je ve faq,
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To Jupík: To se takhle dost špatně odhaduje, jestli tam je nějaká nová ochrana, aj tak by ti měli jít alespoň přehrát.
Můžeš vyzkoušet DVD Decrypter nebo AnyDVD, tyhle programy by si s kopií měli poradit a nejnovější AnyDVD zvládne i ty nejnovější ochrany.
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Decrypter mám3.5.4.0 a anydvd 4.6.3.1 a nic.Co bys potřeboval ještě vědět pokud budu vědět tak odpovím.ASPI 1.7
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Řekl bych, že máš podobný problém jako tady: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=80455

Určitě to v tom DVD Decrypteru musí jít. Zkus tam najít tu cyklovací smyčku a smazat ji. No a někde po netu vygoogluj, co tam je za ochranu. :)
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

No zkusit to můžu ale anacondas mi šla bez problémů přehrát i ripnout.Divný je to že žádný program který jsem zkoušel nic nehlásil (chybu nebo vadný sektor) v pohodě kopčil no a výsledek děs a utrpení
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Podle toho screenu nic nepoznám a na netu nic o ochraně není. Bylo by možný, že je nějak poškrábaný? Co zkusit test povrchu v CD/DVD speed?
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Tak povrch diku dobrý kvalita taky?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

A jde to grabnout na hdd a spustit z něj?
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Grabnout to sice jde ale je to samý jako když to vypálím nebo spustím s org.dvd nedívatelný.
P.S.ten obrázek co jem ti poslal je s originálu přehrávaném na pc
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To je fakt zajímavý, jakej je přesnej název toho DVD a z jakýho je roku?
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Pearl jam-tourning band 2000 a to druhý je lock stock.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Teď vyšlo nový AnyDVD 5.0.0.0, zkus ho.
Bathory
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

A nebo, ještě mě napadlo vyzkoušet novej DVD Fab Platinum 2.83, protože to je taky dost slušnej software na ochrany u filmových DVD. :)
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Tak anydvd jsem nerozchodil pořád že mi vypršela zkušební lhůta.Ale DVD Fab Platinum 2.83 to zmákl už to běží i na PC.Takže velmi moc dík za pomoc.
P.S je to tak 2-3 měsíce co jsem kdesi četl o nějaké nové ochraně od macrovision(či tak nějak) že by to byla ona?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nevím, ale jsem rád, že ti to pomohlo. :)
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“