nejde přehrát dvd na PC?!
- jupík
- Začátečník

nejde přehrát dvd na PC?!
Zdravím,
Mám takový problém koupil jsem mojí org.dvd pearl jam je to asi týden) a nejde přehrát v pc na obraze naskákají čtverečky a trhá se zvuk.zkoušel jsem to spustit na dvou pc a třech mechnikách a nic,u její kámošky na stolním dvd prý hraje bez problémů tak jsem si řekl že ji udělám kopii aby nemusela tahat dvd ke kamošce ale kopie je nefunkční i na stolním dvd.Včera jsem si půjčil v půjčovně 4 filmi a ejhle u jednoho znich(Lock stock nebo tak nějak)to samé.že by nová ochrana na dvd?zkoušel jse to pálít snad ve všem co má zkušební verzi.
Nero,Clonedvd,shrink+nero,intervodeo copydvd2 i 3,instant copy a hafol dalších.kupovat dvd přehravač se mi teď nechce chtěl bych počkat až slevní dvd rekordéry.
Dík za rady
Mám takový problém koupil jsem mojí org.dvd pearl jam je to asi týden) a nejde přehrát v pc na obraze naskákají čtverečky a trhá se zvuk.zkoušel jsem to spustit na dvou pc a třech mechnikách a nic,u její kámošky na stolním dvd prý hraje bez problémů tak jsem si řekl že ji udělám kopii aby nemusela tahat dvd ke kamošce ale kopie je nefunkční i na stolním dvd.Včera jsem si půjčil v půjčovně 4 filmi a ejhle u jednoho znich(Lock stock nebo tak nějak)to samé.že by nová ochrana na dvd?zkoušel jse to pálít snad ve všem co má zkušební verzi.
Nero,Clonedvd,shrink+nero,intervodeo copydvd2 i 3,instant copy a hafol dalších.kupovat dvd přehravač se mi teď nechce chtěl bych počkat až slevní dvd rekordéry.
Dík za rady
Naposledy upravil(a) jupík dne pon 11. dub 2005, 21:35, celkem upraveno 1 x.
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- jupík
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že máš podobný problém jako tady: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=80455
Určitě to v tom DVD Decrypteru musí jít. Zkus tam najít tu cyklovací smyčku a smazat ji. No a někde po netu vygoogluj, co tam je za ochranu.
Určitě to v tom DVD Decrypteru musí jít. Zkus tam najít tu cyklovací smyčku a smazat ji. No a někde po netu vygoogluj, co tam je za ochranu.
Bathory
- jupík
- Začátečník

No zkusit to můžu ale anacondas mi šla bez problémů přehrát i ripnout.Divný je to že žádný program který jsem zkoušel nic nehlásil (chybu nebo vadný sektor) v pohodě kopčil no a výsledek děs a utrpení
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- jupík
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- jupík
- Začátečník

Grabnout to sice jde ale je to samý jako když to vypálím nebo spustím s org.dvd nedívatelný.
P.S.ten obrázek co jem ti poslal je s originálu přehrávaném na pc
P.S.ten obrázek co jem ti poslal je s originálu přehrávaném na pc
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- jupík
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
A nebo, ještě mě napadlo vyzkoušet novej DVD Fab Platinum 2.83, protože to je taky dost slušnej software na ochrany u filmových DVD. 
Bathory
- jupík
- Začátečník

Tak anydvd jsem nerozchodil pořád že mi vypršela zkušební lhůta.Ale DVD Fab Platinum 2.83 to zmákl už to běží i na PC.Takže velmi moc dík za pomoc.
P.S je to tak 2-3 měsíce co jsem kdesi četl o nějaké nové ochraně od macrovision(či tak nějak) že by to byla ona?
P.S je to tak 2-3 měsíce co jsem kdesi četl o nějaké nové ochraně od macrovision(či tak nějak) že by to byla ona?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: