Zalman + Epox

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
3_X
Nováček
Nováček

Zalman + Epox

Příspěvek od 3_X »

Zdravím, chtěl sem se zeptat, jestli půjde dát Zalman CNPS7000B-Cu do EPOX 8rda3+ Pro??? Díval sem se na stránky od zalmanu, ale tahle deska v tabulce kompatibility není. DIKY
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

jestli má kolem patice díry pro "držáky" Zalmanu, a nic mu tam nebude překážet, tak jo.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Pleshoun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zalman + Epox

Příspěvek od Pleshoun »

3_X píše:Zdravím, chtěl sem se zeptat, jestli půjde dát Zalman CNPS7000B-Cu do EPOX 8rda3+ Pro??? Díval sem se na stránky od zalmanu, ale tahle deska v tabulce kompatibility není. DIKY
Jestli jsem dobre pochopil stranky zalmana, tak uvadeji desky se kterymi jejich chladice NEJSOU kompatibilni... tzn. jestli si svoji nenasel, melo by to vyjit...
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Zalman 7000B na Epox 8RDA3+Pro půjde. Díry okolo socketu jsou. Jedinou kolizi vidím na chlazení chipsetu - větráček bude muset pryč. Pokud máš slušně větranou bednu, tak by se to mělo uchladit i bez něj. Já to takto mám na sestavě v podpisu, teplota na chipsetu do 35°C, na CPU do 47°C (můj Bartík je slušný topidlo). Pokud by byly problémy s chlazením chipsetu, pouvažuj o náhradě původního pasivu Zalmanem ZM-NB47J. V tomto případě je mechanická úprava tohoto Zalmana nutná!
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“