Constantine
Moderátor: Baneshee
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Constantine
Hrajete nekdo tuhle hru prodle Dabelsky skvelyho filmu?
Zasekl jsem se a potrebuju poradit.
Zasekl jsem se a potrebuju poradit.
- ace
- Začátečník

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
obr kde ses zasekl?ja se sekl taky:) v misi jak musis vypnout tu elektriku,aby to neprobijelo vodu:) nemel sem nejak cas nad tim premyslet tak sem toho nechat zatim:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- ace
- Začátečník

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to wim ale newim jak do ni vlest:( myslim do te mistnosti..ace píše:pri tej vode sa treba dostat do miestnosti s generatorom (asi) okolo ktorej si uz raz presiel.
ako sa dostat do 4. poschodia
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Frezy
- Nováček

Constantine
Včera jsem dostal a zatim žádnej problem.Nikde jsem se nesek.
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Turok
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
taky bych potreboval poradit.
Jsem v urovni cesta k tatkovi mignitovi a akorat jsem vyrusil toho demona-skudce(to je ten slozenejch z tech brouku a mysi ) No a ted jsem na nejakym placu a mam projit pres nejaky skladiste dal,ale nevim jak.Vlezu do jednoho skaldiste oknem,ale tam jsou jen bedny a nevim co dal.Helllp.Nevite nekdo jak dal?
Jsem v urovni cesta k tatkovi mignitovi a akorat jsem vyrusil toho demona-skudce(to je ten slozenejch z tech brouku a mysi ) No a ted jsem na nejakym placu a mam projit pres nejaky skladiste dal,ale nevim jak.Vlezu do jednoho skaldiste oknem,ale tam jsou jen bedny a nevim co dal.Helllp.Nevite nekdo jak dal?