Mam ve vyloze monitor, na kterym chci promitat prezentace. Takze je spatne pristupny a pokazde bych ho musel pracne obracet, abych mohl spustit to ci ono. PC, ktere na ten monitor zobrazuje, je pripojene v siti. Jsou na nem zalozeni DVA uzivatele, ale i kdyby byl jen jeden, tak se asi problem nezjednodussi, nebot pouziti vzdalene plochy vyzaduje prihlaseni vcetne hesla!
Moje predstavy jsou takove:
1. predstava: rano prijdu a zapnu to PC s monitorem ve vyloze a ono nabehne samo az do Windows.
Problem: to se ale samozrejme nedeje, protoze pri nabihani Windows to skonci na uvodni obrazovce, kde musim vybrat uzivatele a zadat heslo
2.predstava: Z jineho kompu v siti se pripojim ke vzdalene plose, spustim nejakou prezentaci - flash, slideshow, PowerPoint apod. Pak se od vzdalene plochy odhlasim a na monitoru ve vyloze pojede ta prezentace.
Problem: Ve chvili, kdy se pripojim k tomuto pocitaci pomoci klienta vzdaleneho prihlasovani, tak na tom monitoru ve vyloze se objevi opet prihlasovaci obrazovka Windows (coz ma logiku, nemusi prece nekdo videt, co zrovna na tom pocitaci na dalku delam). Nakopiruju tam soubory, spustim prezentaci, takze mi bezi na monitoru, ktery zobrazuje tu vzdalenou plochu a na monitoru ve vyloze stale prihlasovaci obrazovka! Odpojim se od vzdalene plochy, nahlasi to, ze spustene aplikace zustanou v behu, ze se ukonci jenom ta relace, coz je spravne. JENZE STALE NA TOM MONITORU VE VYLOZE ZUSTAVA PRIHLASOVACI OBRAZOVKA DO WINDOWS, takze stejne musim jit, otocit ten monitor, prihlasit se. Na monitoru v tu chvili je videt bezici prezentace, takze ho otocim do vylohy. To je proste sileny a neresitelny, alespon pro mne...
Zná někdo řešení? A jakej program (legalne, zdarma) pouzivate na slideshow?
Diky vsem Acer