Konvertace na Dynamicky Disk?

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
FlamingoX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Konvertace na Dynamicky Disk?

Příspěvek od FlamingoX »

Mam win xp x64, a u moznosti disku, mi to dava moznost preji na dynamicjky disk. muze mi nekdo prosim rici co to je, a zdali pri konvertovani neztratim data? Dekuji
AMD Athlon 64 3000+, motherboard MSI K8TM, 512 MB DDR Kingmax, 40 GB IDE WD, 160 GB Sata Seagate, Ati Radeon 9800 Pro 128 DDR, sound AC'97, DVD-RW Toshiba SD-R5112, Logitech
MX700, KB Genius Multi., 19" LCD Samsung 910N
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

datum se nic nestane, ale taky tim nic neziskas, vyhoda dynamickeho disku (moznost rozsirovani logicke jednotky na vice fyzickych disku, RAID) se da pouzit stejne jen u disku, ktery je jako dynamicky vytvoreny (neni konvertovany) a nebudes uz mit moznost zalohy oddilu (napr pomoci ghostu, nebo driveimage) a zmeny rozdeleni (napr pomoci partition magicu).
Konverzi z dynamickeho disku nazpet nelze bez ztraty dat provest.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
MrKiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrKiller »

Myslím si, že přecházet na dynamický disk má víc mínusů, než plusů. těch pár vyhod ztratíš tim, že po převedení už není cesty zpět a nedá se nic dál dělat
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

No když odhléhnu na problémy s možnou ztrátou dat v případě havátie některé části diskového pole (samozřejmě záleží na typu pole a je to jen otázka ceny), tak bych do toho šel. Mě osobně se líbí spíš jedna velká jednotka než víc malých.
Pokud se jedná o jeden disk tak to nemá význam.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“