Teplota

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
martani
Nováček
Nováček

Teplota

Příspěvek od martani »

Prosím nemůžete mi říci jaká teplota má být na PC ATHLON 2500 BARTON Chci si koupit nové chlazení a oni tam v nabídce pišou,že teplota se udržuje na 65 celsiich já mám tedka kolem 50-56 C prosím poradtemi.Chi si vzit chlazení od Arctic Cooling,Cooper Silent 2 TC, který stojí 320,- Kč s DPH. Pro socket A .Pokud někdo doporučí budu jen rád.Díky. :ojavascript:emoticon(':shock:')
Shocked
Začatečník
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

to je blbost pokud mas lepsi chladic a odvetrany cese tak teplota muze byt i do 40°C, ja mam treba v klidu 40 a pri zatezi 48°C, kup treba NEXUS AXP3200, levny a tichy :?
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

teplota může být jakákoliv,záleží na větrání skříně atd.
jestli máš díry kolem patice tak se mrkni na nějaké zalmany,sou sice dražší ale zato chladí perfektně
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Kup coolermaster HCC-L61 heatpipe, alebo AC cooper lite.... tu si pozri nieco o nich: http://www.hw4um.gamezforum.net/viewtopic.php?t=320
martani
Nováček
Nováček

Příspěvek od martani »

No vidím že tam doporučuješ AC COOPER LITE možná je to blbý dotaz,ale to je firma ARCTIC COOLING ten chladič. :)
Začatečník
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

martani
Nováček
Nováček

Příspěvek od martani »

:-D Moc děkuji za pomoc všem.
Začatečník