Podložka pod opt. myš

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Podložka pod opt. myš

Příspěvek od Rammstein »

Zdarec má cenu pod optickou myš dávat nějakou podložku ? bude to lepší ? mám zájem o jednu značkovou nad 1000kč kdyžtak dodám link :roll:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

To je jako dotaz typu ma smysl obouvat na auto gumy..? si ji o stul akorat tak rozedres.. :wink:
Jednak nechapu, proc si sem ten link nedal hned.. sem s nim.... a jednak bys mohl napsat, co na compu delas.. tzn. napr. hraju Quake3 na netu, pracuju v AutoCADu.. bla bla..
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přesunuto z optických mechanik.
Bathory
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

dej si pod ni neco, co ti bude prijemny pod ruku a nebudou na tom pismena, nebo cary (na tom optika casto ulitava), ale nejaka jemna struktura
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Já jsem dal pod Microsoft Explorer 2.0 jemnou, černou ládkovou podložku za asi 30kč a nemá to chybu.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
cardman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cardman »

cabman píše:Já jsem dal pod Microsoft Explorer 2.0 jemnou, černou ládkovou podložku za asi 30kč a nemá to chybu.
Přesně... látková podložka za 17kč vč DPH rulezzz 8-)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

hosi asi nikdy nepoculi o profi podlozkach, ze?

Ja mam pod Logitech MX1000 podlozku Icemat...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

ale poculi :D
mam takovou suprovou firemní s logem Gambrinus a jezdí po ni MX 500 jak po ledu :D
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Nevim, jestli je to podsviceni zrovna idealni...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
kuceraj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuceraj »

Honny píše:
Jednak je to hnusné. Je možné, že to nebude pro optiku to pravé ořechové. A na závěr bych tipoval, že to nebude levné ... :(
Tzn.: Blbost vyhazovat za takové kraviny ... Ale je to věc názoru ...
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No, jak jsem rekl.. pokud fakt casto nehrajes, tak se na to vykasli uplne.. latkova je v pomeru cena/vykon nejlepsi..
Jinak... pokud teda profi podlozku chces.. tady jsem to uz jednou resil..
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=podlozku

btw. Muj tip je momentalne tohle..
http://www.progamingshop.cz/item.asp?to ... m=202&l=cz
..uz jsem ji mel v ruce a je fakt good..

..a jeste se mi hodne libila podlozka Razer..
http://www.progamingshop.cz/shop.asp?top=96&l=cz

A nezapomen na mouse-skatez... jinak si znicis teflony na mysi (treba u toho Razeru je to naprosta nutnost..!!) a i nekterym podlozkam to bez nich moc nedela dobre..
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Nejsem si tak úplně jistý, že investice 900/1400kč do podložky je znát. Podle mě je to tak trochu obchodní trik který se skvěle ujal. (OT: něco jak aerodynamický nárazníky na hundrty)

Jako je pravda že po laku, lesklých časopisech nebo leských obrázkových podložkách mi myš poskočí, ale po něčem matném a stejnorodém jede každá myš. Proto všem doporučuji investovat těch 40kč a zjistit si na vlastní myš, zda náhodou není ta textilní podložka dostatečná.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Vyhody profi podlozek jsou nepopiratelne.. to proste nevyvratis.. :wink:
Jakmile budes mit za sebou pulrok "intenzivniho" hrani online FPS.. pochopis, ze ti obycejna mys a podlozka proste nestaci.. pokud si nezkusil, nemuzes vedet.. :x

Jen je otazka, zda takovou podlozku skutecne potrebuje.. a dalsi vec je qalita mysi.. pro obyc geniusku to fakt nebude mit prachzadny smysl...proto rikam, at si to rozmysli.. pro beznneho hrace a uzivatele PC je tahle investice naprosto zbytecna..

Ale jinak s tebou naprosto souhlasim v nesmyslne cene podlozek a tohohle prislusenstvi vubec.. Je zrejme, ze si vyrobci chteji pekne namastit kapsu.. a v pripade, ze se pod podlozku podepise nejaky Profi-Gamingovy Klan + qalitni raklama, si tu kapsu taky poradne namasti.. :(
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Honny píše:
nemusí to svítit :wink:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

musim naprosto souhlasit s maxtorem , ale jeste nam tu chybi autorovo vyjadreni ohledne mysi , jakou vubec ma , podle toho muzete radit , kdyz nevite jakou mys tak je to cele jaksi jedno velke OT
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

hh já ju dostal k Vánocům a netuším co je to za značku bo ju nemám napsanou jen model, ale někde jsem ju viděl za 700kč :wink: takže asi nějaká dobrá značka teda doufám :)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

omg.. tak napis alespon ten model, ne... si to uz nejak najdem..
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Maxtor píše:Jakmile budes mit za sebou pulrok "intenzivniho" hrani online FPS.. pochopis, ze ti obycejna mys a podlozka proste nestaci.. pokud si nezkusil, nemuzes vedet.. :x
Jj, presne, musis mit aspon trochu skill... :)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Honny píše:
Maxtor píše:Jakmile budes mit za sebou pulrok "intenzivniho" hrani online FPS.. pochopis, ze ti obycejna mys a podlozka proste nestaci.. pokud si nezkusil, nemuzes vedet.. :x
Jj, presne, musis mit aspon trochu skill... :)
hh necu nic říkat, ale hraju už skoro rok CSKo :D :razz:
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“