Nenastartují Windows
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Aderon
- Začátečník

-
Nenastartují Windows
Mám problém při startu počítače když proběhnou všechny post testy a naskočí obrazovka Windows a mají se zobrazit ikony počítač mi hodí okno Explorer : Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen. A je to vše. Zkoušel jsem přeinstalovat W, ale hodilo mi to chybu při kontrole Java " třída není zaregistrována". Víc jsem nezkoušel a spoléhám se na radu zkušených a tímto Vás chci o ní poprosit. Konfigurace viz.níže. MÁM W 98SE. Důležité ještě je že nespustím ani Nouzový režim.
Zákl. deska ASUS M2N-E ultra 570,zdroj 400W,RAM GEIL 2GB/677Mhz CL3,ATI Radeon 1950 GT 256MB RAM, disk Samsung 160GB,case ASUS
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Aderon
- Začátečník

-
Zálohu registru mám, ale je to blbý protože na HDD a ještě k tomu starou. Šlo by na nějakém jiném PC zazálohovat data z mého HDD? Zálohu Ghostem nemám. Moje otázka tedy zní viz. výše. Děkuju
Zákl. deska ASUS M2N-E ultra 570,zdroj 400W,RAM GEIL 2GB/677Mhz CL3,ATI Radeon 1950 GT 256MB RAM, disk Samsung 160GB,case ASUS
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Máš více možností, buď obnovíš zálohu reg. z DOSu, nebo nainstaluješ XP a vytáhneš co úptřebuješ nebo případně opravíš Win98, nebo disk připojíš do jiného PC, pokud máš Hdd rozdělen na více log disků tak zkopíruj v DOSu vše co chceš jinam a udělej clean......Aderon píše:Zálohu registru mám, ale je to blbý protože na HDD a ještě k tomu starou. Šlo by na nějakém jiném PC zazálohovat data z mého HDD? Zálohu Ghostem nemám. Moje otázka tedy zní viz. výše. Děkuju
- Aderon
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: