Display z notebooka...

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
ANDYMAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Display z notebooka...

Příspěvek od ANDYMAN »

Z jedného starého notebooku som vykuchal zaujímavý display... viem, že LCD displaye z klasických notebookov sa nedajú použiť, ale tento je iný. Obsahuje elektronickú časť (kopa IO), a vyzerá úplne ako rozobraté normálne LCD-čko. Má 16 signálových kontaktov a 5 kontaktov napájania. Presné označenie je Panasonic plasma display MD480T640PG3 . Je vytiahnutý z 386-tky. Ak by mal niekto skúsenosťi s týmto alebo podobným displayom, dajte vediet...
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

je tu o tom plno threedu a vysledkem toho je ze je ot zbytecne moc prace(napajet vsecky kraviny) kde toho muzes moc podelat... tohle je na LOCK
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

2master88 ty si fakt divnej tipan
2ANDYMAN to vypadá zajímavě počkej až se objeví DrMeduza ten by měl vědět jestli se to dá použí nebo ne
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

tak uz sem tu :twisted:
no jestli ma 16 datovejch kontaktu tak sis asi moc nepomoh
ta elektronika co tam je je tam jenom kuli prevodu toho signalu na ten display (adresovani jednotlivejch bodu)
TFT to asi neni co? jestli ne tak tam musi bejt dost obvodu delajicich ruzny udesny prubehy pro rizeni tech bodu (ja tu mam taky jedno DSTNko a to ma taky u sebe plosnak narvanej obvodama ale je to jenom ta nejnutnejsi elektronika)

ale jinak to LCD bude pouzivat nakej ze standartnich protokolu pro komunikaci takze by se dal koupit radic a dalo by se pouzit na neco
jak sem tak trochu zkoumal net tak v zahranici neni problem zajit do kramu a rict ze chcete univerzalni radic na LCD treba z VGA nebo Svideo, staci pak nastavit protokol toho LCD a uz to zobrazuje 8) ale nevim jestli se neco takyho da sehnat u nas
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

jak divnej prosimte? tehc threedu ci tu bylo je HAFO!!!! tak hledej... treba se neoc dozvis ne?
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

master88 píše:jak divnej prosimte? tehc threedu ci tu bylo je HAFO!!!! tak hledej... treba se neoc dozvis ne?
2Master88: ukaz mi takovy thred :lol:
je to spravne tusim v jedne neco je ale tam se primo nepopisuje jak co zapojit a urcite je se mluvi TFT
a moc sem neripeij tahkle sekce nen na to aby si vyrabel ze zlute cervenou

timto bych rad ukoncil OT mastera88 v tomhle thredu... zadam mody adminy ze jestli sem jeste jednou prispeje OT at mu trosku pribarvi :twisted:

2ANDYMAM: nahod foto toho plosnaku
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
oldsam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldsam »

moje cca 2 mesicni badani vedlo k temto zaverum :
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=#6629247
CPU : AMD64 3200+, Asus A8N-SLI Premium, RAM : 2x 512MB DDR, GPU : Gigabyte 6600GT Heatpipe, HDD : WD 160GB SATAII, WD 250GB SATAII
dr.Brown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dr.Brown »

k původnímu :mám ůplně ten samej,akorát na konci je 4-ka :-D

edit:ale datovejch pinů mám 26 :shock:
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím :-)
P.S.: ta i386 je můj majetek :-)
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“