Vietcong

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Vietcong

Příspěvek od Zbyna »

Mám takový problé s hrou Vietcong. Dřív jsem hrával Vietcong s 128MB ram ( s drobným kousáním) , teď mám 384MB RAM, nainstaloval jsem si Rambooster, který kontroluje paměť. Když si teda spustím Vietcong , tak první 3 minuty je to v pohodě, ale pak mi začne houkat upozornění na malou RAMKU a hra se vypne. To vím že jde zrušit, ale nevím proč když jsem měl jen 128MB, tak to šlo celkem v pohodě a teď když mám 384MB, mi to nějak víc blbne... Pomohla by třeba nová graf. karta???
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

a máš dostatek volnýho místa na disku pro swapování winu?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

tak ten rambooster zkus vypnout. + viz výše zkontroluj swap.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

jak to mam zkontrolovat??? jo to sem zkusil vypnout, ale sekalo se to stejne!!!!
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

kolik máš volnýho místa na disku C: ?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

ted asi 2 GB, ale odinstaloval jsem vietcong a zkusim to az na vanoce......
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Jaký máš windows?
Swapovací soubor se ve win jmenuje win386.swp a je na C:\ ve win XP se jemnuje jinak ?? Nastaví se v Tento počítač - vlastnosti - upřesnit - upřesnit a dole je virtuální paměť - změnit. Je doporučeno dávat cca 2,5 násobek paměti RAM. Ve win 98,ME je to taky někde v nastavení PC Hledej virtuálnáí paměť a neboje se hlášek, že to je špatně a že to nepůjde.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

jo a jak ma byt nastavene min. a max. virtualni pameti??? mam Xp..
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Zbyna píše:jo a jak ma byt nastavene min. a max. virtualni pameti??? mam Xp..
stejně. Dej tam stejnou hodnotu.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

no jo ale ja jsem zmenil hodnotu na 950mb a nejde mi spustit need for speed 5!! ten Vietcong jsem jeste nezkousel... Vzdycky se to v tom NFS sekne nez najede hlavni menu. hdd pracuje ale nic se nedej ani po 3minutach......
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

celkem normální postřeh při spuštění ve win XP s bez nastavení kompatibility na jiné win. Pomůže odmazání souboru gimme.dll :-D
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

jako ze slozky nfs????? takze kdyz to odmazu tak muzu nastavit tu virtualni pamet na 950, a bude to v klidu fungovat????
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

jj, dobry uz to funguje, jen se mi v menu vyberu hracu nezobrazuji fotky, ale to je jedno..... diky
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Zbyna píše:jj, dobry uz to funguje, jen se mi v menu vyberu hracu nezobrazuji fotky, ale to je jedno..... diky
To je normální. A jestli se ti zobrazuje písmo jako rozsypanej čas - takové přetočené, tak dej antialiasing. Já jedu v 1024x768/32 v 2xFSAA a v poho - tuhle hru prostě miluju! Jakej máš rekord v Normandii s 911Turbo 996? 2:19:30
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Je doporučeno dávat cca 2,5 násobek paměti RAM.
To je blbost. To jako, když mám třeba 1GB paměti, tak bych měl dávat 2,5 GB swapák, jo ? To ho spíš vypnu, nebo mu dám takových 256 - 512 MB, kdyby si Wokna potřebovaly něco odložit. Teď mám 512 MB paměti, swap taky 512 MB a nic mi zatím nezadalo důvod swap zvětšovat. A co třeba, kdybych měl 128 MB ? Tak mi bude 320 MB swap těžko stačit.

Je sice fakt, že Wokenní správa paměti je hodně nepovedenej vtip (v XP sice pořád lepší, než Win9x/Me, ale stejně), ale říct, že se doporučuje 2,5 násobek fyzický RAM je přece jen trochu moc. Pro malý paměti to bude mnohem víc, pro velký zase mnohem míň a pro hodně velký třeba vůbec nic.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
ViperCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2x rychleji

Příspěvek od ViperCZ »

Zdravim-mam original hry VC1, ale pokazde kdyz se pripojim na jakykoli server, tak se pohybuji 2x rychleji a hradba mysli ze cheatuju a kickne me!PRISAHAM ZE ZADNY CHEAT NEPISU
Intel Core2 Quad Q6600 (Thermalright 120 eXtreme+Scythe 120mm 3000rpm); ASUS STRIKER EXTREME ; 4GB Patriot 800MHz 4-4-4-12 2T ; Gainward GTX285 1GB; 400 GB HDD WD S-ATAII; 2x 750 GB SATAII WD ; 600W XILENCE ; Win 7 64bit Ultimate CZ
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Technická otázka k Viecongu. Jak vymažu seznam zabanovaných klient PC ze hry, jež se připojují ke mě jako k serveru. Podle mě to banuje podle MAC adresy. Prosím bez nutnosti změny MAC adresy.
Kopac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopac »

Ahoj, mám problém s myší (rolovátkem) nejen v této hře ale přišel jsem na tu ve vietcongu... takže... mám myš Genius Netscroll Optical Mouse s ovladači KYE k téhle myši, a kolečko my se mi tam prostě spustí a už nejde zastavit. Jedině vypnutím a znovu zapnutím hry, ale poté když opět budu chtít přehodit zbraň kolečkem tak se opět prostě nezastaví. Jak říkám je to ve více hrách (ve winXP nijak neblbne) ale nejvíc ve vietcongu, tak to píšu sem. Předem díky za pomoc.
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Netušíte kde stáhnout oficiální coop mod k Vietcongu pod názvem Red Dawn? Z oficiálních stránek to nelze :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“