Jak na chckdisk

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
blueshoki
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak na chckdisk

Příspěvek od blueshoki »

Nevi nekdo jak se da vypnout ta otravna hlaska, kdyz se nahodou resetuje pc, tj. kontrola konzistence disku... Moje XP se sice legalne ukoncuji, ale vzdy kdyz nabihaji delaji tuhle kontrolu a stejne nic neopravi, ale jinak funguji bez sebemensi chybicky. Nebo napada nekoho jak se da zjistit, kt. program se ukoncuje jako posledni (z event logu jsem zjistil ze se jedna o blokovani registru- teprve az se aplikace ukonci tak se zapisou-a to se asi nestihne, ale jak dohledat kt. program tohle dela to netusim).
Diky moc za rady.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

k tomu scandisku není to tak že jednou se ti sekl kompl a ty jsi ho nedal ? a ted to furt ce udělat scandisk... :) a nebo furt dělá i když ho uděláš ?
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

blueshoki
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blueshoki »

Rammstein píše:k tomu scandisku není to tak že jednou se ti sekl kompl a ty jsi ho nedal ? a ted to furt ce udělat scandisk... :) a nebo furt dělá i když ho uděláš ?
Dela to porad at ho udelam nebo ne. jinak jsem nenapsal ze mam NTFS.
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“