Jake zvolit sluchatka s mikrofonem ? zn. Levnost=prednost

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět

Ktera jsou podle Vas lepsi v pomeru cena/vykon ?

Genius HS-02N - Headset
3
30%
Genius HS-04S - headset
5
50%
Creative Headset HS30
2
20%

Celkem hlasů: 10
Novis
Nováček
Nováček

Jake zvolit sluchatka s mikrofonem ? zn. Levnost=prednost

Příspěvek od Novis »

Ahojky,

tak jsem tady zase s dotazem :D , tentokrat ohledne sluchatek s mikrofonem.
Chtel bych je (jak jinak) na hrani CSka. Tudiz potrebuji, aby v nich bylo poznat "odkud" zvuk jde :oops: .

Mam 3 adepty. Chtel bych od vas rady, popr. osobni zkusenosti. Chtel bych ty co maji nejlepsi pomer cena/vykon.

Moji adepti:
(muzete napsat vlastni)

Genius HS-02N - Headset - link - u tech se mi libi, ze jsou levna a vypadaji, ze by mohli byt dostacujici

Genius HS-04S - headset - link - u techto se mi libi, ze take neni zas tak drahy a ma lepsi vlastnosti

Creative Headset HS300 - link - tenhle je asi nejlepsi + se mi hodne libi moznost vypnout mikrofon primo na ovladaci, ale je nejdrazsi a neni skladem

Pokud znate/mate nejaka vlastni levna, kvalitni sluchatka tak sem o nich napiste :wink: . Jinak, chtel bych nejaka nemasivni, lehka a levna takze tech 370 co bych dal za Creative Headset HS300 je opravdu maximum.

//edit Jája- přesunuto z ostatní HW, přidáno hlasování
Naposledy upravil(a) Novis dne sob 23. dub 2005, 16:01, celkem upraveno 1 x.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. jsou to vsechno megashity nejvetsi, ale na hrani.. budiz.. :wink:
Podle me jedina volba je "Genius HS-04S - headset"..
u tech levnejsich geniusu, jsou ty parametry napsany nejak divne, takze tim bych se moc neridil a navic vypadaj hodne chatrne.. a nechapu kde si prisel na to, ze ty creativy jsou z nich nejlepsi.. prave ze parametrove jsou dost smesny.. i kdyz resit parametry u takhle levnejch sluchatek je asi nesmysl.. :roll:
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Genius HS-04S - v tej cene je to celkom pohoda, celkom pravidelne ich beriem na sklad ...... aj ked samozrejme za tych par korun necakaj ziadny zazrak. ( predavaju sa vsak oj ovela horsie veci )...
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

A nechtěl by sis trochu czk přidat a koupit toto? (:

Genius HS-04A
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

To uz bych radeji pridal na Genius HS-04V...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30531
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Maxtor píše:To uz bych radeji pridal na Genius HS-04V...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30531
Souhlas :wink:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Novis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Novis »

No rozumejte, ze ja to nechci na poslech hudby nebo prace v nejakem zvukovem programu. Ja to chci na CSko. takze jedine co potrebuju je, aby z toho dalo poznat "odkud" zvuk prichazi, jestli zepredu, zezadu.. (+potrebuju ten mikrofon na dorozumivani)-
Moc se mi do toho vrazet nechce, nejsem zadny profi hrac a nikdy nebudu ale chci si to naplno uzit.
Novis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Novis »

Ty co mi doporucujete jsou prilis masivni.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No a prave o tom se tady bavime... chces si to na plno uzit, takze na tom nemuzes setrit.. :wink:
Ne, jak jsem psal, pokud se ti na tom chce fakt mooc setrit, tak jdi do Genius HS-04S.. pokud si schopny nejakou tu stovku obetovat, tak jdi do Genius HS-04V...
btw: ber to tak, ze tyhle sluchatka jsou oboje strasny shity.. na hrani ti stacit budou, ale jak jsi psal, ze to nemas na praci s muzikou.. to je jasny... to bysme se totiz bavili o 2k a vice..
Novis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Novis »

No prave ze kdyz to mam jen na CS tak mi megashity staci. Jde jen o to jestli se vubec vyplati investovat do Genius HS-04S , nebo by mi bohate stacil Genius HS-02N.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Vzhledem k te cene bych to fakt neresil. S-kova verze je proste nej z toho co jsi napsal..
Pokud je pro tebe ta 100koruna takovej zasadni problem, tak uz asi neni co rozebirat.. :wink:
Novis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Novis »

Ok, vemu tedy variantu B

Genius HS-04S - headset

Diky za rady. :roll:
Sardelli
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sardelli »

Novis píše:Ty co mi doporucujete jsou prilis masivni.
No u levnych sluchatek je ta masivnost snad i prednosti, zvuk mi prijde preci jenom o trochu lepsi a nerusi te tolik okoli, coz u CS mi prijde rozhodujici
Slibovali mír a hojnost
Majk44
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majk44 »

teda nic moc ale kdyz uz tak tyhle Genius HS-04S - headset
aspon dobre vypadaj :wink:
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

naopak!
na hraní CS potřebuješ dobrý sluchátka! S těhlech šitu o kterech se tu bavíte uslyšíš že nekdo někde možná stčílí ale už vůbec ne kde, jak daleko apod... S dobrejma sluchátkama slyšíš uplně kadej krůček a to ti dost pomůže. ale to se bavím o sluchukátkách za 1500
Novis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Novis »

No rozumej ze ja na to 1500 vazne nemam. ted jse investoval 1400 do sve mysky a vazne nechcu davat tae silene praxy za sluchatka s mikrofonem..
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

Novis píše:No rozumej ze ja na to 1500 vazne nemam. ted jse investoval 1400 do sve mysky a vazne nechcu davat tae silene praxy za sluchatka s mikrofonem..
pokud to s hraním mysléš vážne tak si budeš muset dřív nebo pozdějc koupit podložku pod myš (1000) a dobrý sluchátka (1400) ....
Sardelli
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sardelli »

jj, progaming se začíná pěkně prodražovat, za chvíli se budu prodávat speciální progamer židle, progamer stůl, progamer brambůrky, které zrychlí vaše reflexy...
Slibovali mír a hojnost
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“