[b]Jak ubrat - přidat basy v MP3[/b]

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
danton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

[b]Jak ubrat - přidat basy v MP3[/b]

Příspěvek od danton »

Neporadí někdo, jak bez dekomprese do WAV ubrat, nebo přidat basy v MP3? Některé skladby jsou tak přebasované, že málem spadnou bedny. Nějaký program, jako je třeba na normalizaci. Na Netu už hledám a ptám se snad tři roky a nikdo nic neví.
DanTon
Zatím, jdu škrábat brambory...
Závit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Závit »

Zkus CoolEdit 2000 (je to trocu starší - ty novější verze se jmenují jinak),
možná ještě Tractor, ale neručím za ty mp3 (co se týče tlumení basů atd, je tractor úplně skvělej!)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Závit píše:Zkus CoolEdit 2000 (je to trocu starší - ty novější verze se jmenují jinak),
možná ještě Tractor, ale neručím za ty mp3 (co se týče tlumení basů atd, je tractor úplně skvělej!)
no v tom Tractoru to je podle mě skoro na nic....prorotože když jsem ty basy snížil tak to bylo ještě horší než předtím, ale možný žesem tam něco dělal blbě :roll:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Závit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Závit »

Rammstein píše:
Závit píše:Zkus CoolEdit 2000 (je to trocu starší - ty novější verze se jmenují jinak),
no v tom Tractoru to je podle mě skoro na nic....prorotože když jsem ty basy snížil tak to bylo ještě horší než předtím, ale možný žesem tam něco dělal blbě :roll:
jak sem říkal s tim tractorem neumím, ale slyšel jsem že ztlumení bassů a vejšek je prej fakt dokonalý www.djmix.cz
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Na traktora se vykasli.. kur*i zvuk.. stejne s tim nic neudelas.. vyleze ti z toho stejne jen wav.. a ten zase budes muset koprimovat..
btw: Traktor se na tohle vubec nehodi.. je to DJ mixovaci program.. bys ty MP3ojky musel zaznamenavat realtime..
Jinak s timhle neudelas bez rekomprese vubec nic..
I ten CoolEdit i napr. SoundForge.. proste vsechno... sice koprimovany soubory otevrou ale je to vo tom, ze si je interne dekoprimujou.. :wink:
Jedina moznost pourivat realtime equalizer.. tzn. stahni ty basy treba ve winampu.. nevim, co pouzivas za player..
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“