[b]Jak ubrat - přidat basy v MP3[/b]
- danton
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
[b]Jak ubrat - přidat basy v MP3[/b]
Neporadí někdo, jak bez dekomprese do WAV ubrat, nebo přidat basy v MP3? Některé skladby jsou tak přebasované, že málem spadnou bedny. Nějaký program, jako je třeba na normalizaci. Na Netu už hledám a ptám se snad tři roky a nikdo nic neví.
DanTon
Zatím, jdu škrábat brambory...
Zatím, jdu škrábat brambory...
- Závit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

no v tom Tractoru to je podle mě skoro na nic....prorotože když jsem ty basy snížil tak to bylo ještě horší než předtím, ale možný žesem tam něco dělal blběZávit píše:Zkus CoolEdit 2000 (je to trocu starší - ty novější verze se jmenují jinak),
možná ještě Tractor, ale neručím za ty mp3 (co se týče tlumení basů atd, je tractor úplně skvělej!)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Závit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak sem říkal s tim tractorem neumím, ale slyšel jsem že ztlumení bassů a vejšek je prej fakt dokonalý www.djmix.czRammstein píše:no v tom Tractoru to je podle mě skoro na nic....prorotože když jsem ty basy snížil tak to bylo ještě horší než předtím, ale možný žesem tam něco dělal blběZávit píše:Zkus CoolEdit 2000 (je to trocu starší - ty novější verze se jmenují jinak),
možná ještě Tractor, ale neručím za ty mp3 (co se týče tlumení basů atd, je tractor úplně skvělej!)
- Maxtor
- Začátečník

-
Na traktora se vykasli.. kur*i zvuk.. stejne s tim nic neudelas.. vyleze ti z toho stejne jen wav.. a ten zase budes muset koprimovat..
btw: Traktor se na tohle vubec nehodi.. je to DJ mixovaci program.. bys ty MP3ojky musel zaznamenavat realtime..
Jinak s timhle neudelas bez rekomprese vubec nic..
I ten CoolEdit i napr. SoundForge.. proste vsechno... sice koprimovany soubory otevrou ale je to vo tom, ze si je interne dekoprimujou..
Jedina moznost pourivat realtime equalizer.. tzn. stahni ty basy treba ve winampu.. nevim, co pouzivas za player..
btw: Traktor se na tohle vubec nehodi.. je to DJ mixovaci program.. bys ty MP3ojky musel zaznamenavat realtime..
Jinak s timhle neudelas bez rekomprese vubec nic..
I ten CoolEdit i napr. SoundForge.. proste vsechno... sice koprimovany soubory otevrou ale je to vo tom, ze si je interne dekoprimujou..
Jedina moznost pourivat realtime equalizer.. tzn. stahni ty basy treba ve winampu.. nevim, co pouzivas za player..