Shorela soucastka na ECS K7S5AL

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
miuan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Shorela soucastka na ECS K7S5AL

Příspěvek od miuan »

Dobrý den.
Nemáte někdo doma K7S5AL (version 3.1). Mě na ní vyhořela součástka, kterou vidíte na obrázku:

www.miuan.wz.cz/deska_mensi.jpg
(poškozená součástka je dole mezi FP_AUDIO a USB1)

Chtěl bych Vás poprosit, jestli byste se nepodívaly a nezdělili mi o jakou součást jde(Dioda, otpor, kondenzator, a její parametry). Děkuju moc.

//edit Wilik - presun do odpovidajici sekce + prejmenovano
PhoB
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhoB »

Na PCB mas uvedene, co je to za typ.
Od leva je to Civka L46 a pak Kondenzador Cxxx, ale hodnoty, pokud na nich nebudou uvedene, ti nikdo nerekne. Ja svou K7S5AL asi pred pul rokem prodal :wink:

Tu civecku muzes teoreticky nahradit i dratkem...
A64 2.4Ghz,MSI Neo2-FX,2GB DDR,6800LE@NP 16/5
XP 2.2Ghz,NF7,1GB DDR,GF6600
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

jednu mam... kdyztak se na to mrknu, predpokladam ze si spatne zapojil USB bracket :oops:

prosim o presunuti do spravne sekce
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

na PCB je napsany: L46 a C562...
vymena nebude slozita, pajel jsem i horsi veci
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
miuan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hodnoty :(

Příspěvek od miuan »

škoda že ty hodnoty nejdou zjistit myslel sem, že, když se na to položí měřak tak... to je jedno. Ja to když tak zkusím tim dratkem ;-)

A žádný usb bracket ( ani nevim, co to je :)) ale bohužel zdroj!! a vzal si sebou kromě desky i disk a tv kartu :( procesor a ramky přežily ;-)
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: hodnoty :(

Příspěvek od -HoNY- »

miuan píše:škoda že ty hodnoty nejdou zjistit myslel sem, že, když se na to položí měřak tak... to je jedno. Ja to když tak zkusím tim dratkem ;-)

A žádný usb bracket ( ani nevim, co to je :)) ale bohužel zdroj!! a vzal si sebou kromě desky i disk a tv kartu :( procesor a ramky přežily ;-)
USB bracket je takovy to s pridavnyma USBčkam (kabel do zadní pozice na kterým jsou dva porty a pripojuju se k desce)
nemam to cim zmerit kde je deska
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“