Intervideo WinDVD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Intervideo WinDVD

Příspěvek od ka-spel »

Mám problém se spouštěním Intervideo WinDVD5. Soft je OEM k desce. Vše fungovalo bezvadně, ale občas se stává, že po vložení DVD se sice objeví hláška, jestli přehrát WinDVD, ale nejde to spustit a to ani přes ikonu. Dřívější pomoc - vypnutí ostatních procesů (BOINC) nepomáhá. Nespustí se ani při 3% zatížení systému. Blokováno to není ani Keriem - vypnuto. Po restartu pc to obvykle funguje.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

A zkoušel jsi to reinstalovat? :? Já mám sice 6 Platinum verzi, ale zdá se mi, že počase se to spouští hodně pomaleji, než když to čerstvě nainstaluji.... Párkrát se mi stalo, že se to nespustilo vůbec, ale jinak v pohodě... Pokud jsi to ještě nezkoušel přeinstalovat, tak to zkus...
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

To už jsem zkoušel 2x. Asi je to náročnější na využití paměti a procíku, protože někdy pomůže, když shodím distribuované výpočty BOINC. Přitom to fungovalo dřív i s nimi.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Zkusil bych si být tebou stáhnou nějakou novější verzi, jestli to bude dělat to samé...
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Já mám tu svoji pětku jako OEM ke desce, tak mě napadlo, jestli to třeba není nějaký roční trial, protože to začalo blbnou skoro přesně po roce.:twisted: Zkoušel jsem šestku, ale instalace přes jejich stránky mě otrávila. :x
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Nevíte čím zcela odinstalovat WinDVD6. Ve správci programů mi to nechce dovolit. Na disku jsme to smázl, pročistil co se dalo v registrech, ale nemůžu se zbavit otravné ikony "V" na tray.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ještě k té 5-ce:
Ja jsem naštěstí měl WinDVD4 k desce a potom WinDVD5 ke grafice. WinDVD 5 me vubec nejel, bylo to hrozny, musel , proste tuhl, musel jsem se vratit k verzi 4. Možná máš stejný problém.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Slezman píše:ještě k té 5-ce:
Ja jsem naštěstí měl WinDVD4 k desce a potom WinDVD5 ke grafice. WinDVD 5 me vubec nejel, bylo to hrozny, musel , proste tuhl, musel jsem se vratit k verzi 4. Možná máš stejný problém.
Jenže mě ta 5 jela v pohodě (měl jsem jí k desce). Po přeinstalování oken už jet odmítá. Možná je nějaký problém s nLite (vyhodil jsem IE, WMP). Přitom triálka 6 na nLite Win nainstalovat šla a jela dobře. Teď se nemůžu zbavit zbytků té 6. Nakonec jsem skončil u VLan player, který je free a zvládá v pohodě i menu, což jiné free neumí (BS Player, Winamp atd.).
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“