Já jsem jich zkusil spousty (Interní Win, ZoneAlarm,MyFirewall...) ale stejně jsem se vždy vrátil k ATGuardu - i když je pěkně starý, ale mám z něj perfektní přehled co a jak a kdo a kam a přes co.
Tak jaký používáte vy?
//Edit Jafido Pridal jsem tam Kerio.
//Quote Edit - Diky Jafido
Jafiido: Ja to sam nemuzu menit a nebo neumim?
Jaký používáte Firewall
Moderátor: Don
- JIKKA
- Nováček

-
Jaký používáte Firewall
Naposledy upravil(a) JIKKA dne čtv 4. pro 2003, 21:50, celkem upraveno 1 x.
Barton 2500+ 39°zátěž (zvládá 200x11 při 48° - nepoužívám, není mi třeba) 512 DUALCHDDR400, FalconRock II, Soltek SL75FRN2L, nVidia FX5600 128 VIVO, Audigy, ATITV, TEAC DVD+-RW, 80GB WD 8MB / 60MB Seagate
- Spectral
- Středně pokročilý

-
- JIKKA
- Nováček

-
Spectral píše:Kerio Personal Firewall (verze 2.1.5)
Používá ho docela dost lidí (i tady na fóru), tak bys ho mohl doplnit do možností pro hlasování.
Diky Jafido...Přidat "Kerio Personal Firewall" do hlasování - nevím jak a nebo to už nejde (Sorry, nováček)...
Naposledy upravil(a) JIKKA dne čtv 4. pro 2003, 21:47, celkem upraveno 1 x.
Barton 2500+ 39°zátěž (zvládá 200x11 při 48° - nepoužívám, není mi třeba) 512 DUALCHDDR400, FalconRock II, Soltek SL75FRN2L, nVidia FX5600 128 VIVO, Audigy, ATITV, TEAC DVD+-RW, 80GB WD 8MB / 60MB Seagate
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jednoduse upravis svuj prvni prispevek a dodelas to tam....JIKKA píše:Přidat "Kerio Personal Firewall" do hlasování - nevím jak a nebo to už nejde (Sorry, nováček)...Spectral píše:Kerio Personal Firewall (verze 2.1.5)
Používá ho docela dost lidí (i tady na fóru), tak bys ho mohl doplnit do možností pro hlasování.
me tam zase chybi IPtables......jina receno linux rulezzz
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- JIKKA
- Nováček

-
PAJA píše:jednoduse upravis svuj prvni prispevek a dodelas to tam....JIKKA píše: Přidat "Kerio Personal Firewall" do hlasování - nevím jak a nebo to už nejde (Sorry, nováček)...
Jo, příspěvek mi editovat jde, ale hlasování ne (i na prvním příspěvku)...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Iptables na domácím serveru a Kerio PF 4 na svém kompu. Já používám dvojí ochranu. Pro jistotu...PAJA píše:jednoduse upravis svuj prvni prispevek a dodelas to tam....JIKKA píše: Přidat "Kerio Personal Firewall" do hlasování - nevím jak a nebo to už nejde (Sorry, nováček)...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou