LCD nebo CRT? už to tu bylo,ale teď nějak aktuálně...

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
margil
Nováček
Nováček

LCD nebo CRT? už to tu bylo,ale teď nějak aktuálně...

Příspěvek od margil »

Chci se zeptat jaký monitor koupit....rozhoduju se mezi CRT 17kou LG T710BH a LCD LG 1730SGNT nebo jaký jiný LCD je dobrý v ceně kolem 7mi tisíc. Nevyhoda tohoto LG je, že nemá repro a dvi vstup. Chtěl bych monitor na hry, internet, fotky.....a bojím se, že kvalita u LCD třeba na hry bude horší a u rychlejších her to nebude stíhat, ikdyž to má 12ms odezvu. (jinak mám Semprona 2400 a R9550 128MB,128bit.) a taky lidi třeba doporučují víc CRT, tak nevím. Ale zase si nechci pokazit oči u CRT monitoru a chci se zeptat jak moc velký je rozdíl mezi šetřením očí u CRT a LCD? Oči mě živí a nosit pak brýle se mi opravdu nechce..... Poraďte prosím
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

jestli tě živí oči,tak kup LCD a nemusíš mít o ně strach :wink:
repro tam je celkem zbytečné stejně je nekvalitní,možná bych koupil něco od HP ty mají kvalitní LCD
jinak ta 12ms odezva je hodně slušná,myslím že duchy y podobné věci nezažiješ :)
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“