Vegas 3

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Vegas 3

Příspěvek od Rammstein »

Potřebuju pomoct v tomto programu a to tak že bych potřeboval spojit kusy AVIček do jednoho a mezi ty spoje dát nějaký efekty(graficky) aby to nebylo poznat a pak ještě zpomalit třeba 4s filmu :) díky za rady :wink:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vegas 3

Příspěvek od Dzin »

Rammstein píše:Potřebuju pomoct v tomto programu a to tak že bych potřeboval spojit kusy AVIček do jednoho a mezi ty spoje dát nějaký efekty(graficky) aby to nebylo poznat a pak ještě zpomalit třeba 4s filmu :) díky za rady :wink:
Prostuduj návod je toho na netu dost. Toto jsou základy...... :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

2Dzin: no to jo, ale já jaxi našel jen ENG :-D a nechce se mi moc překládat.....
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Rammstein píše:2Dzin: no to jo, ale já jaxi našel jen ENG :-D a nechce se mi moc překládat.....
No tak to máš blbý... :) Trojku neznám, umím jenom pětku... a tam je to tak, že když chceš prolnout nějaké klipy, tak je prostě trochu přetáhneš přes sebe (nejjednodušší způsob, já osobně pracuju s rozdělením té videostopy na A a B)... Zpomalit ? Pokud si to pamatuju dobře, tak podrž Ctrl a natáni ten klip myší za jeden konec...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

ok TomV zkusím to a díky :wink:

//edit: a ještě náhodou nevíš jak k těm spojům dát efekty aby to nebylo poznat ? :)))
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Rammstein píše://edit: a ještě náhodou nevíš jak k těm spojům dát efekty aby to nebylo poznat ? :)))
No, pokud to uděláš tak, jak jsem řekl, tak se automaticky použije standardní prolínačka. Tu můžeš udělat buď rychlou, nebo pomalou - jak chceš. Na nějaký lepší efekty si už musíš tu stopu rozhodit na A/B pár + efektová stopa a aplikovat to přímo do té. Těžko se radí konkrétně, když nevím, co máš za materiál a jak si představuješ to, aby ten spoj nebyl poznat, nicméně mně se většinou jako poměrně nenápadná osvědčila právě hodně rychlá prolínačka, která v podstatě jen "změkčuje" ostrý střih. Ale to záleží na stříheném materiálu, to nemůžu říct přesně.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

2TomV: ok díky moc a kdybych nevěděl nebo potřeboval poradit tak se tě zeptám na ICQ jo ?
kdyžtak tady lock :wink:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Rammstein píše:2TomV: ok díky moc a kdybych nevěděl nebo potřeboval poradit tak se tě zeptám na ICQ jo ?
kdyžtak tady lock :wink:
Jasný, klidně se ptej... :) A kdybych nebyl online, tak pošli offline zprávu, já si to někdy přečtu... :wink:
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

ok v poho a thx za radu a za rady který budou :D
:lock: pls :)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

hh když to tady není :lock: tak toho využiju :)
Nevím jak to zpomalit :( at tám dělám cokoliv tak to prostě nejde :( jedině co jsem tam našel tak je taky zpomalování, ale to je jakoby jen náhled prostě se to zpomalení, ale do toho fimlu neuloží :(. Mám video tak 30s dlouhý a z toho střed tak 5s potřebuju zpomalit :) Pls help me :)))
Standa99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Standa99 »

Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB Adata EE, Sapphire 4850
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Díky moc :) snad tam najdu co potřebuju :) a jinak k tý verzi - zůstanu u 3 :), nepotřebuju nic novýho
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Tak mám ještě jeden problém :). mám 30s úsek a do něj bych potřeboval dát 10s nějakýho efektů a nevím jak, mě jde ten efekt dát jen pro celej 30s úsek :( nevím jestli to de.... Díky

2Standa99: bylo to tam díky moc :wink:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“