asi tak pred mesicem, mi ''honny'' donesl na opravu svoji GF3TI, pvedlo se mu na ni opdpalit napajeni jedne poloviny pameti, cas jsem si na to udelal az ted, bohuzel se mi nikde nepovedlo sehnat ten mrtvej mos. mám udelat pridavny napajení co bude napájet ty pameti?
jedná se oIRF7313
//vyrobce Inno3D ale vypada jako kazda jina
oprava ref GF3TI 128MB
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
oprava ref GF3TI 128MB
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- honny
- Středně pokročilý

Hele, opatrne, mam tu kartu rad... Jadro dava 175@260 bez Vmodu a s blbym chlazenim...Dr Meduza píše:nestacilo by ty 2 pulky spojit melo by to vydrzet
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

f pohode gdyz chcipne i druhej regulator tak se tam pripoji brutalni externi a nebo se to da taky napichnout primo na 3.3V ze zdroje jako je o u meHonny píše:Hele, opatrne, mam tu kartu rad... Jadro dava 175@260 bez Vmodu a s blbym chlazenim...Dr Meduza píše:nestacilo by ty 2 pulky spojit melo by to vydrzet
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mu chcipla proto ze na ni spadl pasiv, ja tam asi hodim jeden z moji GF4Ti (jinej mos ale brutalnejsi )Dr Meduza píše:f pohode gdyz chcipne i druhej regulator tak se tam pripoji brutalni externi a nebo se to da taky napichnout primo na 3.3V ze zdroje jako je o u meHonny píše:Hele, opatrne, mam tu kartu rad... Jadro dava 175@260 bez Vmodu a s blbym chlazenim...
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: