kamera na vga
- goblin
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
kamera na vga
Zdravím lidičky, všude se řeší jak připojit televizi na vga výstup, ale já mám opačný problém, jak připojit malou kamerku která má kompozitní výstup na vstup do normálního monitoru, Potřebuju to na hlídání prostoru a kupovat monitor s video vstupem se mi nechce. Dik za návrhy Filip
- cabman
- Středně pokročilý

Co IP kameru (připojitelnou přez LAN)?
//s kompozitním výstupem vstup normálního monitoru nepropojíš.
//s kompozitním výstupem vstup normálního monitoru nepropojíš.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- sidbin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jakou mas grafiku?nemas na ni VIVO neboneco podobneho?zkratka AV vstup
nebo nemas TV kartu?vetsina ma AV vstupy
nebo koupit tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24047
je to jen karta s AV vstupy a bez TV tuneru za 820KC
-nebo ty myslis zapojit tu kamerku jen tak do monitoru?bez PC?
-ono by to prakticky slo (a urcite to pujde) - je treba jen prevodnik ktery ti prevede AV (signal + zem) na VGA (barevne slozky VGA + zem)
-chce to prolezt poradne net a nejake stranky (MCU,HW........)tam se neco najde
//nekde jsem to zapojeni vydel,ale to uz je pekelne davno
nebo nemas TV kartu?vetsina ma AV vstupy
nebo koupit tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24047
je to jen karta s AV vstupy a bez TV tuneru za 820KC
-nebo ty myslis zapojit tu kamerku jen tak do monitoru?bez PC?
-ono by to prakticky slo (a urcite to pujde) - je treba jen prevodnik ktery ti prevede AV (signal + zem) na VGA (barevne slozky VGA + zem)
-chce to prolezt poradne net a nejake stranky (MCU,HW........)tam se neco najde
//nekde jsem to zapojeni vydel,ale to uz je pekelne davno
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam"
vysemnesmite.cz
vysemnesmite.cz
- goblin
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

budes potrebovat integrac na rozlozeni toho signalu na jednotlivy slozky + neco co ti pak udela synchronizaci pro monitor
to by nemel bejt az takej problem mely by na to stacit 2 integrace
nejlepsi by bylo asi sehnat nakou rozbitou televizi a pozuti ten dekoder z ni melo by tam bejt vsechno co potrebujes
staci vyndat tu desku na ktery to bude a prpichnout vyztup z ni na monac + pripojit napajeni
to by nemel bejt az takej problem mely by na to stacit 2 integrace
nejlepsi by bylo asi sehnat nakou rozbitou televizi a pozuti ten dekoder z ni melo by tam bejt vsechno co potrebujes
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- cabman
- Středně pokročilý

Pokud nechceš PC, tak si kup v bazaru malou televizi (s kompozitním vstupem) za pár korum a máš po problému.goblin píše:Právě že jsem nechtěl žádný PC přes který by to šlo. Jen Kamera -> monitor. Našel jsem nějaký schéma, kde je to spojený přes scart, tam jsou ale rozdělený barevný složky které u composite nejsou.
//tvořit nějaká převodník je sice relativně dobrý nápad, ale vyžaduje to jistou vzručnost a vybavení. Druhá věc je, že pokud neseženeš starší IO(každý nemá doma hromadu desek), tak je stejně zaplatíš a budou stát víc než ta televize z bazaru
//to Meduza: Hoď sem link na nějaké schéma, někdy by se to mohlo hodit.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- goblin
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

No v jednoduchosti je síla, ale tyto monitory jsou dost neobviklý a nečekal jsem že se sežene. Ale vzpomínám si, že je jednou viděl v jednom bazaru v Praze, v Koněvový ulici.goblin píše:Tak jsem to vyresil, sehnal jsem monitor s compositnim vstupem.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- sidbin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- goblin
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- sidbin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no tak by to chtelo nejaky jednoduchy zesilovac,nekde jsem videl,dokonce jen se dvema tranzistory (to nejednodusi co jde snad udelat) nevim bohuzel kde.goblin píše:Je to monitor od SUNu a ma snad vsechny vstupy co existuji, ale bohuzel kdyz to do toho monitoru ustim tak obraz se objevi jenom na chvilku a vypadne to do stavu ze nema signal. Asi to bude tim ze nejakej dobrak to tahnul 50ohmovym kabelem asi na 20 metru takze tam bude docela ubytek.
ale neco podobneho bylo i v prakticke elelktronice--zitra se po tom podivam.
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam"
vysemnesmite.cz
vysemnesmite.cz