kamera na vga

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
goblin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

kamera na vga

Příspěvek od goblin »

Zdravím lidičky, všude se řeší jak připojit televizi na vga výstup, ale já mám opačný problém, jak připojit malou kamerku která má kompozitní výstup na vstup do normálního monitoru, Potřebuju to na hlídání prostoru a kupovat monitor s video vstupem se mi nechce. Dik za návrhy Filip
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Co IP kameru (připojitelnou přez LAN)?

//s kompozitním výstupem vstup normálního monitoru nepropojíš.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

jakou mas grafiku?nemas na ni VIVO neboneco podobneho?zkratka AV vstup
nebo nemas TV kartu?vetsina ma AV vstupy
nebo koupit tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24047
je to jen karta s AV vstupy a bez TV tuneru za 820KC

-nebo ty myslis zapojit tu kamerku jen tak do monitoru?bez PC?
-ono by to prakticky slo (a urcite to pujde) - je treba jen prevodnik ktery ti prevede AV (signal + zem) na VGA (barevne slozky VGA + zem)
-chce to prolezt poradne net a nejake stranky (MCU,HW........)tam se neco najde

//nekde jsem to zapojeni vydel,ale to uz je pekelne davno :twisted:
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam" :lol:
vysemnesmite.cz
goblin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od goblin »

Právě že jsem nechtěl žádný PC přes který by to šlo. Jen Kamera -> monitor. Našel jsem nějaký schéma, kde je to spojený přes scart, tam jsou ale rozdělený barevný složky které u composite nejsou.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

budes potrebovat integrac na rozlozeni toho signalu na jednotlivy slozky + neco co ti pak udela synchronizaci pro monitor :wink:
to by nemel bejt az takej problem mely by na to stacit 2 integrace 8)
nejlepsi by bylo asi sehnat nakou rozbitou televizi a pozuti ten dekoder z ni melo by tam bejt vsechno co potrebujes :wink: staci vyndat tu desku na ktery to bude a prpichnout vyztup z ni na monac + pripojit napajeni
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

goblin píše:Právě že jsem nechtěl žádný PC přes který by to šlo. Jen Kamera -> monitor. Našel jsem nějaký schéma, kde je to spojený přes scart, tam jsou ale rozdělený barevný složky které u composite nejsou.
Pokud nechceš PC, tak si kup v bazaru malou televizi (s kompozitním vstupem) za pár korum a máš po problému.

//tvořit nějaká převodník je sice relativně dobrý nápad, ale vyžaduje to jistou vzručnost a vybavení. Druhá věc je, že pokud neseženeš starší IO(každý nemá doma hromadu desek), tak je stejně zaplatíš a budou stát víc než ta televize z bazaru :-D

//to Meduza: Hoď sem link na nějaké schéma, někdy by se to mohlo hodit.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
goblin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od goblin »

Tak jsem to vyresil, sehnal jsem monitor s compositnim vstupem. :P
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

goblin píše:Tak jsem to vyresil, sehnal jsem monitor s compositnim vstupem. :P
No v jednoduchosti je síla, ale tyto monitory jsou dost neobviklý a nečekal jsem že se sežene. Ale vzpomínám si, že je jednou viděl v jednom bazaru v Praze, v Koněvový ulici.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

2 cabman: schema se lisi u kazdyho IO to zalezi na tom jakej sezenes ale vesinou to v datasheetu je nakresleny jak se to ma pouzit :wink:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

good reseni--malo starosti--a spokojenost
vysemnesmite.cz
goblin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od goblin »

Je to monitor od SUNu a ma snad vsechny vstupy co existuji, ale bohuzel kdyz to do toho monitoru ustim tak obraz se objevi jenom na chvilku a vypadne to do stavu ze nema signal. Asi to bude tim ze nejakej dobrak to tahnul 50ohmovym kabelem asi na 20 metru takze tam bude docela ubytek.
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

goblin píše:Je to monitor od SUNu a ma snad vsechny vstupy co existuji, ale bohuzel kdyz to do toho monitoru ustim tak obraz se objevi jenom na chvilku a vypadne to do stavu ze nema signal. Asi to bude tim ze nejakej dobrak to tahnul 50ohmovym kabelem asi na 20 metru takze tam bude docela ubytek.
no tak by to chtelo nejaky jednoduchy zesilovac,nekde jsem videl,dokonce jen se dvema tranzistory (to nejednodusi co jde snad udelat) nevim bohuzel kde.
ale neco podobneho bylo i v prakticke elelktronice--zitra se po tom podivam.
vysemnesmite.cz
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“