- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

c.u: v profilu
1) Stránky jsou optimalizovány na rozlišení: 1024x768
tohle spolehlivě odradí každýho kdo na ty stránky vleze, tohle prostě nepoužívej, optimalizuj stránky pro všechny rozlišení od 800x600 výš a tohohle se pokus vyvarovat, stejně tak jako hlášky "optimalizováno pro IE"
2) kód vypadá jako z Frontpage 2000, čili zastaralý, ale budiž. chybí ti deklarace kódování, proto je někde mišmaš v písmenech s diakritikou, ošetři to. v tomhle případě asi využiješ meta tag.
3) ne zrovna nejšťastnější SEO... do titulku stránky jsi nesmyslně nacpal vykřičníky, na titulní stránku obrázky... tohle je oříšek pro roboty, dost těžko se objevíš třeba v googlu
víc zatím není moc co hodnotit
1) Stránky jsou optimalizovány na rozlišení: 1024x768
tohle spolehlivě odradí každýho kdo na ty stránky vleze, tohle prostě nepoužívej, optimalizuj stránky pro všechny rozlišení od 800x600 výš a tohohle se pokus vyvarovat, stejně tak jako hlášky "optimalizováno pro IE"
2) kód vypadá jako z Frontpage 2000, čili zastaralý, ale budiž. chybí ti deklarace kódování, proto je někde mišmaš v písmenech s diakritikou, ošetři to. v tomhle případě asi využiješ meta tag.
3) ne zrovna nejšťastnější SEO... do titulku stránky jsi nesmyslně nacpal vykřičníky, na titulní stránku obrázky... tohle je oříšek pro roboty, dost těžko se objevíš třeba v googlu
víc zatím není moc co hodnotit
ignorelist: kremrole a dezoláti
- boocheck
- Nováček

- boocheck
- Nováček

- zombux
- Odborník PCT

- boocheck
- Nováček

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- boocheck
- Nováček

- cabman
- Středně pokročilý

Co vám v PHP půjde záleží na nastavení apache a modulu PHP. Obecně nastavení zjistíte příkazem a v případě nesrovnalostí není problém stránky doladit pro danný server. Ale setkal jsem se s tvrzením (a asi je to pravda), že pokud se skripty napíší podle všech pravidel, včetně bezpečnostních, tak běží všude. To je ovšem u již hotové aplikace houby platný
.
Ale mám jednu výtku! Pánové používejte validátor. Jeden se dá najít třeba na http://validator.w3.org/. Potom by jste oba zjistili že nemáte doctype
Ještě jedna poznámka - to s tim hummerem má v každém prohlížeči jiné barvy a validace s 13 chybama na úvodní straně taky nic moc. Ale jinak na začítečníka ... fajn. Ta čeština kraví kvůli nezvolené znakové sadě. Předpokládám sadu
Kód: Vybrat vše
<? phpinfo() ?> Ale mám jednu výtku! Pánové používejte validátor. Jeden se dá najít třeba na http://validator.w3.org/. Potom by jste oba zjistili že nemáte doctype
Kód: Vybrat vše
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">Kód: Vybrat vše
<META HTTP-Equiv="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- 3lemen7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: www
celkem prehledny, clovek se tam neztrati... Zadnej uzasnej design, ale co staci to.... Akorat bych asi zmenil titulek "!!!H!!U!!M!!M!!E!!R!!!" neni zrovna 2x citelnyboocheck píše:muzete mi nekdo ohodnotit moje stranky???
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to přece jen psal malýma písmenkamacabman píše:Kód: Vybrat vše
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">Kód: Vybrat vše
<META HTTP-Equiv="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
2Jasper: Abych pravdu řekl, tak ta oranžová se mi zdá až moc zářivá.... Celkově ty barvy jsou stračně zářivé a ruší mě při prohlížení... Jinak good
//2Cabman: Jinak nadefinovaný doctype je IMHO samozřejmostí, spíš mě přijde, že ta stránka vylezla z frontpage