HP 1740, Problém s blikaním!!!

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

HP 1740, Problém s blikaním!!!

Příspěvek od Streethawk »

Prosim tych ktory maju skusenosti s porovnavanim kvality zobrazovania monitorov LCD zapojene analogovo a digitalne ?!
Vseobecne je zname ze kvalitnejsi a vernejsi obraz poskytuje digitalne zapojenie.
U mna v praci je problem v tom ze kolegyna zapne o dve kancelarie dalej varnu konvicu a mne zacne neskutocne monitor blikat, nechapem zrejme to bude rusenie od el. siete! :?
No kazdopadne chcel by som sa spytat ci by mohol pomoct DVI kabel, pretoze momentalne je monitor zapojeny analogovo cez D-SUB? :oops:
Dakujem za odpovede!
Strasne ma to otravuje, to blikanie je neskutocne intenzivne a vadi mi! :x

PS:
Viete mi poradit este jednu vec, su rozdiely aj medzi DVI kablami ,resp. existuju aj nekvalitne DVI kable ,lebo kamos ma DVI kabel dost tenky oproti tym co predavaju bezne v obchodoch a zda sa mi, ze mu takisto mierne blika(obnovovaciu frekvenciu ma 60hz pri 1280x1024 co sa mi zda dost malo aj ked je to LCD), pomohol by mu ten hrubsi teoreticky lepsie odtieneny kabel?????????

Dakujem vsetkym ktory sa zapoja do diskusie! :)
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
Jara
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jara »

Rozdíly v kabelech DVI jsou: bývají nestínené - tenké a stíněné-tlusté. Stínění by mělo zabránít rušení od okolních spotřebičů.
V tom napájení může být problém a to hlavně ze zatížením napájecí větve. Varná konvice má poměrně velký příkon a pokud není kvalitní síť může docházet k velkému poklesu napětí.
NAS4Free:Procesor: Atom 330, MB:Zotac IONITX A-E, RAM: 2x2GB Zeppelin Gold 800MHz, 2TB HDD:,
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Přesně jak píše Jara. Co se týče "obnovovací frekvence" 60Hz není málo, LCD jsou na stavěny právě na 60Hz.
Jinak podle mě je tloušťka u DVI kabelu nepodstatná a špatný DVI kabel určitě nekoupíš (pokud nebude na tržnici za 50kč :) )
Ze zkušenosti tvůj problém bude na 99% nepříliš kvalitní síť, podobný problem jsme měli v kanceláři s 19" LCD a po připojení UPSky to přestalo.
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“