Kult: Heretic Kingdoms

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

Kult: Heretic Kingdoms

Příspěvek od Delited.Dragons »

Ahoj.Už jste někdo hráli tohle fantasy rpg? já to teď pařím, a ještě nevím jestli budu dál protože..........
mutant2
Nováček
Nováček

Příspěvek od mutant2 »

Prozatim ne, ale koukal jsem na nej, ze by nemuselo byt spatne... co se ti na nem nelibi?
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

mutant2 píše:Prozatim ne, ale koukal jsem na nej, ze by nemuselo byt spatne... co se ti na nem nelibi?
tak si to zkus zahrát a sám uvidíš
mutant2
Nováček
Nováček

Příspěvek od mutant2 »

OK... hned jak se najde chvilka casu mrknu na to 8-) me zajimalo jake jsou tvoje prozatimni postrehy...
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

no asi ten systém boje je docela na houby, a taky vývoj postavy
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

a prej se to vytvářelo 5 let

//shadow> co použít edit .. :wink:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mno, podle mě to stojí určitě za zahrání. Jde sice o prvotinu slovenských 3D People, má to své nedostatky, ale těch pár hodin bych hře určitě zavěnoval :) Sem směřuje i jinak moje výtka: 9 hodin herní doby na RPG je žalostně málo.

Jinak jsem se ale bavil hodně solidně.. i když v závěru už byly ty boje hodně repetitivní.. byl jsem holt immortal.. :D ... stačilo mě stát a držet right-click, dokud nepadli.. ale prostředí, atmosféra a originální přiběh super ... já jsem měl tři různé konce, prý jich je až šest..

pozitivně hodnotím i originální (realističtější) přístupy co se týče healování a především tzv. Attunement systém, který nahrazuje tradiční skilly, spelly atd...

Chybí automapa :(

Takže kdybych to shrnul... hra přináší do herních schémat žánru v řadě věcí svěží vítr, na druhou stranu ji sráží dolů některé nedostatky, zřejmě způsobené nedostatkem zkušeností týmu, rozpočtem atd..

I tak každopádně doporučuju.
show must go on..
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

to má jen 9h na dohrání ?
já jsem teď v tom lese, ale pořrebuju se komletně vyléčit a nějak nevím jak, mám akorát ten léčivý pytlík ale ten mi moc nepomoh.A ještě bych se chtěl zeptat, co znamená svět snov?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Delited.Dragons píše:to má jen 9h na dohrání ?
já jsem teď v tom lese, ale pořrebuju se komletně vyléčit a nějak nevím jak, mám akorát ten léčivý pytlík ale ten mi moc nepomoh.A ještě bych se chtěl zeptat, co znamená svět snov?

healuješ se u odpočinkem u ohniště ....

svět snov, tedy dreamwolrd je spirituální rovinou, kam můžeš třeba utéct v případě těžkého boje v tom "reálném" světe. Je tam taky řada questů, někdy i nutných k postupu ve hře, a řada bojů pro zlepšování postavy...
show must go on..
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

Tak to hraju a musim rict ze tak spatne to zas neni.Akorat me prijde silne nelogicky ten vyvoj postavy
Criwalski
Nováček
Nováček

Příspěvek od Criwalski »

Já jsem to dohrál! :-D Sice dávno ale jo...Nedá se to sice srovnávat s DSII, Sacred nebo Diablo II, ale celkem mě to chytlo.Už jenom, že příběh je celkem dobrý, ale nakonci když chytneš jedno dobrý vylepšení a dobrej štít tak seš neporazitelnej.Takže jenom chodíš, a říkáš si už zase oni? :)
Delited.Dragons píše:to má jen 9h na dohrání ?
Ono se healuješ i tím pytlíkem, ale je to jenom slabý léčivo, sice ti zmizí červený sloupec, ale sebere ti část energie obecně.Takže je to léčení se ztrátou, ale postupem času najdeš pokročilejší léčiva, u kterých je ten negativní sebrání života menší, s tí nejpokročilejším seš prakticky nesmrtelnej... :)

//edit Thellwin - sloučen dvojpost
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“