Zásek u CoD - zdroj ci MB??

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zásek u CoD - zdroj ci MB??

Příspěvek od DewiL »

Cau :) Paril sem Call of Duty :inlove: a najednou se kompl jakoby restartoval, ale misto bootovani a tak se vypl monitor, na LCD na desce bylo napsany FF a nic se nedelo. Tak sem to vypl, otevrel a zkusil sahnout na southbridge (snad se to tak pise a snad je to ono :D ) - pasiv byl uplne vrelej. Zkusil sem odpojit mechaniku a disk a zapnout PC, ale na LCD na desce bylo zase FF. Myslim si, ze kdyby to bylo neco jinyho, tak by to aspon pipalo :?: Cim myslite ze to bude? Ja bych to videl na zdroj... Myslim si, ze neco vyhorelo ve zdroji, ten pak nemuze posilat napeti do komplu a tudiz to nemuze bootovat... Nepletu se? ? ? Taky je zase mozny, ze to je deskou (neco s tim southbridge), ale to by aspon pipalo ne? ? ?

:sad: Nýd help :sad:

//edit Jája: přesunuto z ostatní HW
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

taky se mi vypínal monitor,bylo to grafikou respektive ovladečema k ní.
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Hanis píše:taky se mi vypínal monitor,bylo to grafikou respektive ovladečema k ní.
nj, ale to ti to aspon bootovalo ne? :) Me to ani nenabootuje. Behem par sekund mam celkem vrelej pasiv na Southbridge a ¨konec. Nevim cim to je :sad:

A kdyby to bylo grafikou tak by neco aspon pipalo ne :?:
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

tak sem zkusil jinou grafiku a nic se s tim nedelo. Zkusil sem i odpojit disk, mechaniku, FDD mechaniku, grafiku, pridavnej vetrak :-P a porad to nejede :sad: Pjosím pjosím, někdo zkusenejsi, poradte mi :(

Celkem me stve, ze ten chladic na southbridge je behem par sekund vrelej.. Asi to fakt bude deska :(
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Já bych resetnul BIOS, potom si od kamaráda půjčil kompatibilní procesor a paměti a zkusil to rozjet. Předpokládám, že v manuálu desky nic o FF nepíšou. Stalo se mi něco podobného, komp se najednou restartnul a na obrazovce byly nějaké nesmysly a pak nějaká chybová hláška desky. Byl to spálený procesor (Duron+MSI KT133). Fungoval, ale nesprávně.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Jako základ bych viděl, že sem napíšeš celou tvojí sestavu, podle popisu bych tipoval, že máš nějakýho EpoXe s nf2 pro sc.A, ale to je jenom tip :) . Co říká manuál k desce ? Tam se nepíše, co to je FF ? Zkusil reset CMOS ?
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

JanHavlicek píše:Jako základ bych viděl, že sem napíšeš celou tvojí sestavu, podle popisu bych tipoval, že máš nějakýho EpoXe s nf2 pro sc.A, ale to je jenom tip :) . Co říká manuál k desce ? Tam se nepíše, co to je FF ? Zkusil reset CMOS ?
Reset CMOS bylo prvni co sem delal.

Epox 8RDA3i, AMD 2500+@2800+, 512MB RAM PQI, GF4Ti, 300W shit noname zdroj... Komp sem rozebral, desku zabalil a zitra ju odesilam na reklamaci...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“