Nefunkčnost e-mailu nové generace na Centrum.cz

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nefunkčnost e-mailu nové generace na Centrum.cz

Příspěvek od TomCZ »

Ahoj, chtěl bych se zeptet, zda by mizde někdo dokázal poradit ohledně nefunkčnosti nového e-mailu na www.centrum.cz.
Při první spuštění mailu přes weovský prohlížeč se má nahrát aplikace toho webového e-mailového rozhraní. U mne však, jak v FF 1.0.3, tak v IE 6.0.2900.2180 ... XP SP2 nedojde nikdy k nahrání této aplikace. Přitom jak v IE, tak ve FF jsem všechna nastavení překontroloval a měla by souhlasit s doporučeným nastavením dle nápovědy na centrum.cz.

Druhý problém mám opět na stránce www.centurm.cz, kdy v IE se mi načte celá stránka bez problémů, ale v FF se mi nenačte "tělo" stránky, ale pouze vršek vč vyhledávacího políčka a prvý sloupec s loginem do mailu a aktuálními zprávami pod tímto loginem. Dále se ještě načte patička stránky.

Netušíte někdo, včem by to mohlo být ?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

mam xp sp1 + ie6 6.0.2800.1106 a centrum jede bez problémů stejně tak i ff Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs-CZ; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

Mě to na notebooku taky jede bez problémů jak ve FF, tak v IE, ale doma na PC to nemuzu rozbehat.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkčnost e-mailu nové generace na Centrum.cz

Příspěvek od Skodik »

TomCZ píše:Ahoj, chtěl bych se zeptet, zda by mizde někdo dokázal poradit ohledně nefunkčnosti nového e-mailu na www.centrum.cz.
Při první spuštění mailu přes weovský prohlížeč se má nahrát aplikace toho webového e-mailového rozhraní. U mne však, jak v FF 1.0.3, tak v IE 6.0.2900.2180 ... XP SP2 nedojde nikdy k nahrání této aplikace. Přitom jak v IE, tak ve FF jsem všechna nastavení překontroloval a měla by souhlasit s doporučeným nastavením dle nápovědy na centrum.cz.

Druhý problém mám opět na stránce www.centurm.cz, kdy v IE se mi načte celá stránka bez problémů, ale v FF se mi nenačte "tělo" stránky, ale pouze vršek vč vyhledávacího políčka a prvý sloupec s loginem do mailu a aktuálními zprávami pod tímto loginem. Dále se ještě načte patička stránky.

Netušíte někdo, včem by to mohlo být ?
jo driv me to slo a ted mi to dela taky to co tobe...
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

čéče, ale čím to je ? Po cca 45 údajného nahrávání aplikace se objeví link na Lite verzi, ta sice funguje, ale je dost ořezaná, např. si člověk ani nezmění heslo apod. !!!
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

TomCZ píše:čéče, ale čím to je ? Po cca 45 údajného nahrávání aplikace se objeví link na Lite verzi, ta sice funguje, ale je dost ořezaná, např. si člověk ani nezmění heslo apod. !!!
presne tak..
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

Lidi, vážně jste se s tím nikdo nesetkal a nevíte si rady ? :sad:
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

POZOR, důležité zjištění. Právě jsem zjistil, že to způsobuje zapnutý NOrton Personal Firewall 2003. Když ho vypnu, funguje to, jak,ile zapnu, nahrávání vytuhne. Zkusil jsem zadat www.centrum.cz do povolených stránek, ale jakmile prostě firewall zapnu, tak prostě mail nefunguje v plné verzi, ale jen Lite.
Nevíte, jak nastavit správně stránku do firewallu ???
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Pokud pouzivate Kerio Personal Firewall, tak se taky nacte jen Lite verze. Musi se pridat adresa centrumu do vyjimek v sekci www.
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

U Nortona 2003 to nepomohlo. Zadal jsem tam www.centrum.cz, centrum.cz, email.centrum.cz. Musím vypnout firewall, zalogovat se do mailu a pk ho zapnout. otom uz s plnou verzi mohu normalne pracovat i se zapnutym FW.
nobark
Nováček
Nováček

Příspěvek od nobark »

Me zas Centrum v jednom kuse pada, odeslu email a zbuchne to, nebo po precteni par zprav to same. Pouzivam Operu, tak nevim jestli tim, ale spis mam dojem ze soudruzi udelali nekde chybu.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

TomCZ píše:POZOR, důležité zjištění. Právě jsem zjistil, že to způsobuje zapnutý NOrton Personal Firewall 2003. Když ho vypnu, funguje to, jak,ile zapnu, nahrávání vytuhne. Zkusil jsem zadat www.centrum.cz do povolených stránek, ale jakmile prostě firewall zapnu, tak prostě mail nefunguje v plné verzi, ale jen Lite.
Nevíte, jak nastavit správně stránku do firewallu ???
imho špatně nastavenej FW ;-)
Jasper píše:Pokud pouzivate Kerio Personal Firewall, tak se taky nacte jen Lite verze. Musi se pridat adresa centrumu do vyjimek v sekci www.
Používám KPF a nastavené to nemám, přesto bezproblémů funguje, asi záleží na nastavení
nobark
Nováček
Nováček

Příspěvek od nobark »

I kdyz FW vypnu, tak pada stejne.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

No dneska mi asi 5x vypadlo POP3 centrumu, takze to mozna ted nejak haluzi.
nobark
Nováček
Nováček

Příspěvek od nobark »

Me to haluzi skoro porad :)
TomAker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomAker »

Při prvním přihlášení jsem rozběhal pouze Lite verzi. Při dalších přihlášeních mi už běhala i "normální" verze. Nikdy jsem nezjistil, čím to bylo způsobeno. V Keriu nemám nastavené žádné výjimky a k Centrumu se připojím v pohodě, jak přes webové rozhraní, tak i pomocí Thunderbirdu.
Při stahování pošty přes POP3 jsem vážnější problémy nezaregistroval. Zkoušel jste někdo správu schránky přes IMAP?
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

TomAker píše:Při prvním přihlášení jsem rozběhal pouze Lite verzi. Při dalších přihlášeních mi už běhala i "normální" verze. Nikdy jsem nezjistil, čím to bylo způsobeno. V Keriu nemám nastavené žádné výjimky a k Centrumu se připojím v pohodě, jak přes webové rozhraní, tak i pomocí Thunderbirdu.
Při stahování pošty přes POP3 jsem vážnější problémy nezaregistroval. Zkoušel jste někdo správu schránky přes IMAP?
Centrum uz ma IMAP? Pokud ano, tak bych do toho asi sel.
nobark
Nováček
Nováček

Příspěvek od nobark »

jj IMAP maji
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

Má to nějaké výhody přes IMAP ? Zatím jsem neštudoval co a jak ....
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

nobark píše:jj IMAP maji
schvalne jsem na to koukal, ale nenasel jsem kde se to aktivuje.. ???
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“