Nefunkčnost e-mailu nové generace na Centrum.cz
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nefunkčnost e-mailu nové generace na Centrum.cz
Ahoj, chtěl bych se zeptet, zda by mizde někdo dokázal poradit ohledně nefunkčnosti nového e-mailu na www.centrum.cz.
Při první spuštění mailu přes weovský prohlížeč se má nahrát aplikace toho webového e-mailového rozhraní. U mne však, jak v FF 1.0.3, tak v IE 6.0.2900.2180 ... XP SP2 nedojde nikdy k nahrání této aplikace. Přitom jak v IE, tak ve FF jsem všechna nastavení překontroloval a měla by souhlasit s doporučeným nastavením dle nápovědy na centrum.cz.
Druhý problém mám opět na stránce www.centurm.cz, kdy v IE se mi načte celá stránka bez problémů, ale v FF se mi nenačte "tělo" stránky, ale pouze vršek vč vyhledávacího políčka a prvý sloupec s loginem do mailu a aktuálními zprávami pod tímto loginem. Dále se ještě načte patička stránky.
Netušíte někdo, včem by to mohlo být ?
Při první spuštění mailu přes weovský prohlížeč se má nahrát aplikace toho webového e-mailového rozhraní. U mne však, jak v FF 1.0.3, tak v IE 6.0.2900.2180 ... XP SP2 nedojde nikdy k nahrání této aplikace. Přitom jak v IE, tak ve FF jsem všechna nastavení překontroloval a měla by souhlasit s doporučeným nastavením dle nápovědy na centrum.cz.
Druhý problém mám opět na stránce www.centurm.cz, kdy v IE se mi načte celá stránka bez problémů, ale v FF se mi nenačte "tělo" stránky, ale pouze vršek vč vyhledávacího políčka a prvý sloupec s loginem do mailu a aktuálními zprávami pod tímto loginem. Dále se ještě načte patička stránky.
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mam xp sp1 + ie6 6.0.2800.1106 a centrum jede bez problémů stejně tak i ff Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs-CZ; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkčnost e-mailu nové generace na Centrum.cz
jo driv me to slo a ted mi to dela taky to co tobe...TomCZ píše:Ahoj, chtěl bych se zeptet, zda by mizde někdo dokázal poradit ohledně nefunkčnosti nového e-mailu na www.centrum.cz.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
presne tak..TomCZ píše:čéče, ale čím to je ? Po cca 45 údajného nahrávání aplikace se objeví link na Lite verzi, ta sice funguje, ale je dost ořezaná, např. si člověk ani nezmění heslo apod. !!!
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
POZOR, důležité zjištění. Právě jsem zjistil, že to způsobuje zapnutý NOrton Personal Firewall 2003. Když ho vypnu, funguje to, jak,ile zapnu, nahrávání vytuhne. Zkusil jsem zadat www.centrum.cz do povolených stránek, ale jakmile prostě firewall zapnu, tak prostě mail nefunguje v plné verzi, ale jen Lite.
Nevíte, jak nastavit správně stránku do firewallu ???
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
U Nortona 2003 to nepomohlo. Zadal jsem tam www.centrum.cz, centrum.cz, email.centrum.cz. Musím vypnout firewall, zalogovat se do mailu a pk ho zapnout. otom uz s plnou verzi mohu normalne pracovat i se zapnutym FW.
- nobark
- Nováček

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
imho špatně nastavenej FWTomCZ píše:POZOR, důležité zjištění. Právě jsem zjistil, že to způsobuje zapnutý NOrton Personal Firewall 2003. Když ho vypnu, funguje to, jak,ile zapnu, nahrávání vytuhne. Zkusil jsem zadat www.centrum.cz do povolených stránek, ale jakmile prostě firewall zapnu, tak prostě mail nefunguje v plné verzi, ale jen Lite.
Používám KPF a nastavené to nemám, přesto bezproblémů funguje, asi záleží na nastaveníJasper píše:Pokud pouzivate Kerio Personal Firewall, tak se taky nacte jen Lite verze. Musi se pridat adresa centrumu do vyjimek v sekci www.
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No dneska mi asi 5x vypadlo POP3 centrumu, takze to mozna ted nejak haluzi.
- TomAker
- Začátečník

Při prvním přihlášení jsem rozběhal pouze Lite verzi. Při dalších přihlášeních mi už běhala i "normální" verze. Nikdy jsem nezjistil, čím to bylo způsobeno. V Keriu nemám nastavené žádné výjimky a k Centrumu se připojím v pohodě, jak přes webové rozhraní, tak i pomocí Thunderbirdu.
Při stahování pošty přes POP3 jsem vážnější problémy nezaregistroval. Zkoušel jste někdo správu schránky přes IMAP?
Při stahování pošty přes POP3 jsem vážnější problémy nezaregistroval. Zkoušel jste někdo správu schránky přes IMAP?
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Centrum uz ma IMAP? Pokud ano, tak bych do toho asi sel.TomAker píše:Při prvním přihlášení jsem rozběhal pouze Lite verzi. Při dalších přihlášeních mi už běhala i "normální" verze. Nikdy jsem nezjistil, čím to bylo způsobeno. V Keriu nemám nastavené žádné výjimky a k Centrumu se připojím v pohodě, jak přes webové rozhraní, tak i pomocí Thunderbirdu.
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
schvalne jsem na to koukal, ale nenasel jsem kde se to aktivuje.. ???nobark píše:jj IMAP maji