xp - sp2

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
boocheck
Nováček
Nováček

xp - sp2

Příspěvek od boocheck »

pls muzete mi nekdo pomoct??? vcera se mi zacali stahovat SP2 no a kdyz sem to pak restartoval tak mi nic nejde... nedaji se posouvat ikony na plose, hlavni panel se mi nechtel zobrazit pak sem tam zapnul panel snadne spusteni a uz sem ho nejak vytah, ale nejde do toho minimalizovat zadny okna, nejdou mi pustit zadny programy ktery nejsou soucasti win(icq, office nejak pochybne se pusti ale nejdou kvuli nejaky chybe, apod...) a zobrazuje to hlasku ze to nejde pustit kvuli nejaky ochrane... a nejdou my zobrazit nejaky nabidky stranek v php... :sad: :sad: :sad: pomozte nekdo prosim....
Houska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houska »

odinstaluj ho :wink:
---- DIE YOU SON-OF-A-BITCH ----
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

... kvuli nejaky chybe ... asi to mas nejaky rozbity

Chtelo by to podrobnejs popsat.

Zkontroluj event log, jestli tam nemas nejaky chyby.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
boocheck
Nováček
Nováček

Příspěvek od boocheck »

Dony píše:... kvuli nejaky chybe ... asi to mas nejaky rozbity

Chtelo by to podrobnejs popsat.

Zkontroluj event log, jestli tam nemas nejaky chyby.
tak teda podrobnejc popsat:
1.rozbehnuti
kdyz se prihlasim tak tak mi to cca 1min nic nedela, nehrabe hard disc, pak se to nejak rozjede a jak se mi zacinaj soustet programy po spusteni tak mi napr icq napise: icq failed to initialize, kerio, nod a awast se nejak pochybne rozjedou ale de to.... pak mi tam naskoci instalace neceho, ale neni tam napsany vubec ceho a kdyz dam pokracovat tak mi to napise ze to nejde spusti na NT...
2.je to rozjety a pokracujem:
panel nastroju neni, dole je akorat cca milimetr silna cara na kterou kdyz najedu tak tak se akorat zdvojnasobi tak na ni kliknu pravim a najede mi nabidka jako na hlavnim panelu(takze je to hlavni panel...:-)), ale nejde roztahnout ani nic takovyho, tak dam panely nasroju->snadne spusteni(nebo cokoliv to je jedno) no a ted kdyz na to najedu tak se uz panel ukaze.... kdyz chci ale snadny spusteni pretahnou jinam nebo jenom posunout tak zmizi a hlavni panel taky.... neminimalizujou se mi do toho panelu okna(zustavaj nad tim takovy ty maly obdelnicky s nabidkou na obnoveni, maximalizaci a zavreni...)... nejdou posouvat ikony na plose... nefungujou skratky(ctrl+c,x,v...) ctrl+alt+del funguje asi jako jedina...
3.internet: da se pustit ale na strankach duny nefungujo zadny nabidky, na strankach pct nemuzu ve spravach pouzivat zvirazneni, kurziva... pokud je neznam abych je vypsal... tak stejne nejdou smajlici, ale jinak funguje SKORO vsechno...
4. spousteni office a jinych aplikaci:
kdyz si pustim nejakej dokument nebo sesit tak to nabyha priblizne stenjne dlouho jako system a skoro nic se neda delat, musim cekat nez to nabehne aby mi to reklo ze to stejne nepustim no a v nekterejch pripadech se to ani nerozjede, treba jako ted, tak uz jo asi po 5min se mi zobrazilo okno ale jeste nabiha spustenej dokument, po dalsich 5min nabehl, ale napsalo to ze ho to nemuze nekam zaregistrovat, pak sem v nem asi par sekund neco delal a pak to napsalo ze se vyskytla chyba a ze se to musi zavrit... no a z dalsich aplikaci nejde vubec nic... tak uz sem nasel aplikaci ktera SKORO funguje -> deer hunter funguje ale bez zvuku...

ps.: a nejde to ani na jinejch uziv uctech...

tak to by zatim stacilo... muzes mi teda nejak poradit???
Naposledy upravil(a) boocheck dne stř 11. kvě 2005, 18:03, celkem upraveno 3 x.
boocheck
Nováček
Nováček

Příspěvek od boocheck »

Houska píše:odinstaluj ho :wink:
sem tady proto abych tohle delat nemusel...:-)
boocheck
Nováček
Nováček

Příspěvek od boocheck »

tak uz nic no... diky za ochotu... musel sem to prece jenom reinstalnout a p****l sem si u toho hdd... :evil: :sad: :evil:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to skoro vypada, ze si tam mel nejakyho vira, nebo spyware :?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
boocheck
Nováček
Nováček

Příspěvek od boocheck »

Dony píše:to skoro vypada, ze si tam mel nejakyho vira, nebo spyware :?
to bych rek ze ani ne... sem to kontroloval awastem a nodem(a kolikrat)...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

A co adaware a spybot? Antiviry casto spyware neodhali... 8-) :?
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Myslim ze nejlepsi je instalovat SP2 na cistou instalaci Win XP, nejlepe ten SP2 integrovat do instalacniho CD.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“